NYHED

Eventpark - 14+ aktiviteter

Længde
1-24 timer
Deltagere
10 - 400 personer
Frederikslystvej 35
Vejle / Horsens (Løsning) Se på kort
Kontakt annoncøren

Event Park mellem Vejle og Horsens

I Løsning (mellem Vejle og Horsens) ligger vores 52 hektar store event park - en sjov og action fyldt legeplads for alle!

Natur-omgivelserne skaber de perfekte rammer for en sjov dag - ligegyldigt om det er en firma-tur, teambuilding, polterabends, familiefester, fødselsdage eller noget helt andet i skal markere.

Nogle af vores aktiviteter

  • Paintball - En hel hektar danner rammen for vores paintball bane. Der er både gange under jorden, krigskøretøjer, tårne, hytter m.m., og den store bane kan rumme helt op til 50 personer. Der er både omklædning og badefaciliteter tilgængelig. Varighed på ca. 90 minutter. Kontakt os for priser.
  • Bow combat - Bow combat kombinerer bueskydning og paintball. Bow combat er en action og energifyldt event, hvor man kan lege Robin Hood og skyde med bue efter sine modstandere. Varighed på ca. 1 time. Kontakt os for priser.
  • Skydning - I kan prøve kræfter med enten recurve bue og eller luftrifler - Der er en skydebane hvor man både kan bruge bue og riffel, og så er der en 3D bane til bueskydning som foregår ude i terrænet. Varighed på ca. 1 time. Kontakt os for priser.
  • Fodboldgolf - Fodboldgold er en blanding af fodbold, golf og minigolf. Det gælder om at være bedst til at få fodbolden i hul ved at skyde til den. Det er en hyggelig aktivitet hvor alle kan være med - placeret i flotte naturomgivelser. Varighed på ca. 2 timer. Kontakt os for pris.
  • ATV safari - vores safari er en 10 km. guidet tur rundt i parken, hvor man skal ud og køre i terrænet, og skal køre over bakker og igennem vandhuller, og man kan være heldig at se et rigt dyreliv; rådyr, dådyr, vilde får, kænguruer og emuer. Varighed på ca. 60 minutter. Kontakt os for priser.
  • El-cross - Massere af fart og power, helt uden larm og forurening. Vores elektiske crossere er for både nybegynderen og den garvede cross-kører og nybegynderen. Grundig instruktion gør at I føler jer trygge ved maskinerne inden i bliver sluppet løs på motocrossbanen. Varighed på 1,5-2 timer. Kontakt os for priser.
  • Andre aktiviteter - Vin- og ølsmagning, Disc golf, Fiskesø, Pubcrawl, Rambo bar, ATV Ringridning, promillekørsel, Trampolin park, Indian Sallon, samt køretur i en RZR Turbo

Kontakt os for at høre omkring pakkeløsninger, eller en skræddersyet løsning. Vi er vant til at håndtere både firmaer og private arrangementer.

Indhent tilbud idag

Andre aktiviteter i samme kategorier