Latterevent

Længde
1 time
Deltagere
4 - ? personer
Sted
Århus og omegn
Kontakt annoncøren

Jeg giver Jer en sjov og tankevækkende oplevelse, I vil have som fælles reference mange år frem. Jeg har i mere end 14 år lavet latterevents for både store og små virksomheder i mange forskellige brancher, og det er altid en fornøjelse. Latter kan bruges til fester, til teamwork og som "icebreaker" på en konference eller kursusdag. En latterevent er en skøn måde at få energi og blive rystet sammen på, og det giver en fælles referenceramme, som I kan tage med resten af dagen og langt ind i de fremtidige hverdage, hvor der ikke altid er noget at grine af – det behøver der heller ikke være, og det er hele hemmeligheden bag "kunstig" latter.

Jeg har mere end 20 års erfaring som konsulent i både den private og offentlige sektor (i jobs der intet har med latter at gøre), så jeg ved lidt om, hvordan Jeres hverdag kan se ud, og integrerer det i mit oplæg. I indledningen tager jeg særlig hensyn til den naturlige skepsis der vil være, mod at skulle stå og grine kunstigt. Den er jeg meget bevidst om at tage alvorligt og behandle “kærligt”, så vi sammen kan komme over den. 

Det tager ca. 40-60 minutter. Jeg plejer at skrue stille og roligt op for blusset og der skal nok komme smil på læberne og lidt sved på panden. Der er ingen, som bliver gjort til grin eller får overskredet deres grænser mere, end de kan klare. Noget af det dejlige er netop, at alle er med og alle kan grine af sig selv.

Det eneste jeg skal bruge er et sted, hvor vi kan stå i en rundkreds, eller et andet set-up, hvor alle kan se mig (og høre mig). Lattersport er ikke en tilskuersport, så alle der er til stede deltager.

 

Indhent tilbud idag

Peter Sander hjemmeside
Peter Sander tlf nr.
50 57 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via evento.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier