NYHED

Michelin Kokkeskole

Længde
6 timer
Deltagere
6 - 40 personer
Pris pp. (inkl. moms)
2.000,-
Mindstepris (inkl. moms)
20.000,-
Kronprinsessegade 64
København K Se på kort
Kontakt annoncøren

Kokkeskole på Michelin Restaurant

Leder du efter en fed firmaaktivitet? Så skal du overveje at hive dine medarbejdere og kollegaer med til en lækker aften i et køkken. Her kan I lære lidt madkundskab men måske vigtigst af alt, vil I lære lidt om hinanden. En kokkeskole for firmaer varer kun en enkelt aften, men den aften er i hvert fald godt givet ud.

Kokkeskole for firmaer er en fantastisk teambuilding aktivitet

Du har garanteret allerede prøvet at lave mad sammen med andre. Det kan have været sammen med din kæreste eller en kær ven. Hvis du har prøvet det, ved du allerede nu, at det at samarbejde i et køkken på ingen måde er en nem opgave. Faktisk kan det godt være det modsatte.

Derfor er en aften i kokkeskole en fantastisk teambuilding aktivitet. Miljøet er stressfuldt men samtidigt rigtig sjovt. Når I som hold skal kokkerere sammen, vil I på mange måder blive rystet helt sammen. Der bliver skabt en fed holdånd, og I vil lære at samarbejde på helt nye måder.

En god omgang teambuilding vil gøre underværker. Det er med til at få arbejdsglæden igen, og I vil garanteret alle sammen vende tilbage til arbejdspladsen med nye idéer. Det gør blandt andet, at I vil arbejde langt mere effektivt sammen.

Sådan forløber Michelin kokkeskolen

I løbet af aftenen skal I lave fire retter. Det er to forretter, en hovedret og en dessert. I kan også lave lidt sødt til den efterfølgende kaffe.

16:00 – Ankomst. Her vil I modtage et lækkert glas bobler. Mens I nyder smagen af boblerne, vil I få lidt at vide om konceptet, samt resten af aftenens plan.

16:15 – Så begynder det. I vil i samlet trop gå hen til køkkenet. Her vil I blive opdelt i hold. Holdene må meget gerne være lavet i forvejen. I kan med fordel skabe hold af personer, som ikke arbejder sammen særlig ofte. Når holdene er på plads, begynder I med madlavningen.

18:00 – Spisetid. Når klokken slår seks, bør alle jeres retter være færdige. Det er nemlig tid til at sætte jer til bords. Vi serverer selvfølgelig alle fire retter for jer. Der medfølger en lækker vinmenu, som passer til jeres lækre retter. Når aftenen begynder at gå på hæld, serverer vi kaffen plus det søde.

21:30 – Aftenen er færdig. I er dog mere end velkommen til at blive lidt længere. Nyd for eksempel en øl eller endnu et glas vin, mens I snakker om kokkeskolen.

Anden vigtig information

Prisen: inkluderer alt mad og drikke.

Booking: Vi råder jer til at booke i god tid. Så undgår I, at der er udsolgt den dato, som I gerne vil afsted. Skulle der være udsolgt, skal I være velkomne til at sende os en mail. Måske vi kan få plads til jer alligevel.

Allergener: Hvis nogle af deltagerne har specifikke allergener eller diæter, bør I kontakte os hurtigst muligt. Så ser vi, hvad vi kan gøre for, at menuen kan nydes af alle.

Indhent tilbud idag

Kokkeriet hjemmeside
Kokkeriet tlf nr.
27 22 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via evento.dk

Kategorier