RessourceLøb er en stærk teambuilding øvelse til virksomhede

Hannesvej 3
Skanderborg Se på kort
Kontakt annoncøren

Denne teambuilding øvelse går ud på, at holdet skal afdække egne ressourcer i bestræbelserne på at nå dagens mål. Et mål som holdet i fællesskab opstiller. Dagens mål skal godkendes af instruktøren. Løbet går ud på at finde poster og løse opgaver. Holdet afgør selv, hvilke poster de vil finde - og hvilke opgaver de vil løse. Vigtigst er det dog, at nå dagens mål.

RessourceLøb er en stærk teambuildingøvelse, hvor det gælder om at prioritere holdenes ressourcer og personlige performance, så den samlede løsning bliver bedst mulig.

Ved hjælp af kort, MTB, kajakker, GPS og en masse andet relevant udstyr, skal holdene finde frem til en række forskellige poster. Der bydes på poster og opgaver i forskellige sværhedsgrader og kategorier. Det er op til holdlederne at afgøre, hvordan ressourserne anvendes bedst muligt.

Posterne er opdelt i forskellige kategorier, hvor holdene udfordres fysisk og intellektuelt. Her skal findes poster ved med GPS. Her skal samarbejdes om løsning af forskellige udfordringer. Her skal køres stærkt på MTB.... Holdene bestemmer selv hvilke poster man vil satse på. Man kan frit sammensætte posterne som det passer holdet bedst, så holdets ressourcer bruges optimalt.

Løbet kan laves hvor det måtte ønskes. Anytime - anywhere! Kontakt Eventsupport for en snak om mulighederne for et RessourceLøb til til jeres team.
 

Indhent tilbud idag

Kategorier

Andre aktiviteter fra Eventsupport