Actionfilm event

Tid
2-6 timer
Deltagere
8 - 500
Mindstepris (Inkl. moms)
12.500 kr.
Sted (Inde/ude)
Hele landet
Kontakt Annoncøren

Lav jeres egen actionfilm!

Få et unikt indblik i filmverdenen med vores event, hvor du og din gruppe skaber jeres egen actionfilm. 

Uanset om du drømmer om at være den næste James Bond eller en bad-ass Charlie's Angel, får du chancen for at realisere dine filmdrømme. Da vi er et professionelt stuntteam og har været i filmbranchen i 25 år er vi eksperter i at lave denne underholdende actionfyldte event. 

Gruppen opdeles i hold, der hver er ansvarlige for en spændende scene i en samlet actionfilm.Man kan også vælge at lave individuelle reklamefilm eller kortfilm.

Dagen starter med en spændende introduktion, hvor I får jeres manus udleveret. Holdene skal uddelegere roller som fotografer, instruktører, skuespillere og stuntfolk, derefter går i til Workshops alt efter funktion. Der fokuseres især på instruktion, fotografering, skuespil og stunts.

Efter workshops går I i gang med optagelserne på relevante locations. I har mellem 1-3 timer til at optage jeres scene alt efter tidsplan.Optagelserne afleveres til professionelle klippere til redigering. Forvent lækker grafik, tempofyldt musik og fede lydeffekter.

Redigeringen tager ca. 3-5 timer, og den færdige actionfilm kan afsløres ved en stor filmpremiere efter eller under en dejlig middag.

Arrangementet varer 2-5 timer (excl redigering) og inkluderer følgende:  projektplanlægning, manus, instruktører, kameraudstyr, attrapvåben, specialeffekter og redigering.

Priser fra 12.500,- kr 

Kontakt os for tilbud

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Scandinavian Stunt Group

Scandinavian Stunt Group:
Scandinavian Stunt Group Tlf nr.
40 85 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via evento.dk

Andre aktiviteter fra Scandinavian Stunt Group

Andre aktiviteter i samme kategorier