Shoot to Thrill i Kongelunden

Længde
2-5 timer
Deltagere
6 - 100 personer
Pris pp. (inkl. moms)
225 - 625,-
Mindstepris (inkl. moms)
225,-
Hallumvej 18
Dragør Se på kort
Kontakt annoncøren

Velkommen til polterabend hos Shoot to Thrill i Kongelunden på Amager

Hos Shoot To Thrill er vi specialister i at afholde fede polterabends, og har gjort det med succes i mere end 30 år. Vi er erfarne og hos os har man det sjovt sammen. I kan bringe fokus på den kommende brud eller gom hvis i har lyst, og vi har aktiviteter der er målrettet både det samt at underholde jer alle sammen – Vores Polterabend i København er en fed fælles oplevelse!

I kan vælge om jeres polterabend hos os skal være i den grove eller sjove ende. Vores erfaring er at det skal være lidt grovt, men meget sjovt.

Tilbud på polterabend aktiviteter

Køb 3 af vores aktiviteter og få den billigste aktivitet GRATIS.

Køb 5 af vores aktiviteter og få de 2 billigste aktiviteter GRATIS.

Paintball, Lasergame eller Poltergeist?

Vores Poltergeist spil er et spil som er målrettet bruden/gommen. Det involverer en kanindragt, men ellers vil vi ikke afsløre for meget... Bare bed om Poltergeist når i booker, eller når i kommer til os. Når i spiller paintball er det inklusiv i prisen.

Når i spiller Lasergames, kan vi også sætte fokus på bruden/gommen til jeres polterabend. Hvis I gerne vil undgå de blå mærker er lasergame perfekt – og intensen er den samme som paintball.

I vores forskellige kamp-aktiviteter kan I vælge at jeres gom/brud skal kæmpe imod hinanden. Det er virkeligt noget, der kan give tunge arme. Prøv Sumobrydning, Rodeotyr eller noget helt tredje, hvor I kan udfordre hinanden i forskellige discipliner, der får både vinderinstinktet og adrenalin til at stige.

I kan booke de her polterabend aktiviteter:

  • Bueskydning
  • Paintball
  • Lasergames
  • Sumobrydning
  • Rodeotyr
  • Whack a Mole
  • The Surfer
  • Pusterør
  • Målskydning

Det praktiske

Vi ligger tæt på København; 15-20 minutter i Bil og 30 minutter med Linie 33, enten fra Rådhuspladsen eller fra Fields, hvor det kun tager 10 minutter.

Baren er åben og har iskolde fadøl og meget mere. I kan også spise jeres egen mad. Vi kan også tilbyde en lækker stor Burger, så i har energi til resten af dagen. Husk at maden skal bestilles i forvejen.

Hvis i har brug for et bad, så kan vi arrangere det for jer i Sundby Idrætspark, der har omklædningsrum og bad til

Shoot to Thrill er din garanti for skabelsen af uforglemmelige minder, når drenge- eller pigegruppen skal sende et medlem videre i livet.

Indhent tilbud idag

Shoot to Thrill hjemmeside
Shoot to Thrill tlf nr.
32 97 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via evento.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier