Adventure Deluxe

Bakkehøjvej 5
Bylderup-bov Se på kort
Kontakt annoncøren

MEGA Boksning

 • Til Børn og Voksne
  Deltagerne påføres 2 stk. MEGA- boksehandsker samt en hjelm, det gælder nu om at få flest fuldtræffere hos sin modstander. De 2 deltagere kan evt. aftale kampens regler inden de går i ringen.
  Her er der evt. mulighed for at komme i ringen med din Chef, din bedste ven eller kone. 
 • Sumobrydning:
  Hvad nu hvis du selv var en af menneskehedens svær-vægtere ? Sumobrydning er altid et godt og sjovt indslag, ikke kun for deltagerne, Husk nu at have et kamera klar, før det går løs. fra 8 år til ??
 • Øksekast:
  Her får gruppen mulighed for at vise hvem der er en rigtig viking og hvem der burde blive tilbage på båden. Hver deltager bliver udstyret med 3 kaste økser per runde, som det så gælder om at få sat så tæt på skivens center som muligt. Dette lyder måske lettere end det er?
 • Pusterør:
  Er det jer der burde blive regnskovs indianere, hvor i rammer dyrene oppe i træernes krone?
  Måske ikke, men så har i muligheden for at få øvet jer her. Vi har professionelle pusterør på 1,5 meter og skyder til måls efter skiver eller balloner. Så er det tid til at vise de andre, et af dine mange talenter, er det måske i denne festlige disciplin slaget skal stå.
 • Målskydning:
  Hvis du er den fødte jager, er dette måske netop disciplinen for dig, Dog foregår denne målskydning, med et elektronisk professionelt paintballgevær, der kan hvis du er hurtig nok skyde op til 17 skud i sekundet. Vi skyder enten i hold eller som enkelt personer ,efter målskiver hvor vi så kan se hvem, der kan styre dette kraftige gevær og er den sande mester. 
 • Bue skydning:
  Den ædle kunst der har overlevet i mange generationer, men kan i huske hvordan man gør? Kom og gør Robin Hood til skamme og få en sjov oplevelse, med bue og pil 
 • Luftgevær/luftpistol:
  Kom ud og skyd til måls efter prof skiver så vi kan få afgjort hvem det er der skal give en øl i baren senere, eller bare for at lave lidt andet sjov. Vi har mange sjove mål at skyde efter eller man kan få sin egen skive med hjem så man har lidt at prale med på kontoret om mandagen.

  Vi har ordentlige professionelle luftgeværer samt mere nemme og håndterlige luftpistoler så alle kan være med.

Megaboksning og Kænguru Boksning er perfekte til de vilde polterabends eller bare en tøsetur

Kan lejes ud af huset i hverdage.

Indhent tilbud idag

Paintball Deluxe hjemmeside
Paintball Deluxe tlf nr.
28 15 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via evento.dk

Andre aktiviteter fra Paintball Deluxe

Andre aktiviteter i samme kategorier