Dysten

Tid
2-4 timer
Deltagere
4 - 1800
Pris p.p. (Inkl. moms)
500-1.000 kr.
Mindstepris (Inkl. moms)
9.000 kr.
Sted (Udenfor)
København & Sjælland
Kontakt Annoncøren

Teambuilding øvelser i en verden af eventyr

Dysten er udendørs klassisk teambuilding med masser af aktiviteter, samarbejde og sjov, hvor deltagerne hele vejen igennem skal dyste imod hinanden i udfordrende teambuilding øvelser. Den gode troldmand Gandalf har hidkaldt deltagerne for at finde opskriften på guld. Opskriftens sidste ingrediens er hidtil ukendt, men gamle skrøner fortæller at den folkegruppe der besidder det bedste sammenhold i Midgård kan fortælle navnet på ingrediensen. I jagten på ingrediensens navn dyster folkegrupperne om at vinde bogstaver igennem en række udfordrende teambuilding øvelser, og kun igennem godt teamwork i grupperne, samt den rette kombination af intellekt og fysik, kan deltagerne regne med at nå toppen i øvelserne.

Teambuilding øvelser der kræver mange kundskaber

Dysten kræver både godt sammenhold og koordination. Alle udfordringerne er tilpasset så dem der arbejder bedst sammen også har den største chance for succes.

Jo bedre man klarer teambuilding øvelserne, jo flere bogstaver har man at gøre godt med, og til sidst gælder det om at finde det rigtige ord.

Der er brug for forskellige egenskaber ved de forskellige teambuilding øvelser, og deltagerne bliver nød til både at bruge styrke, smidighed, overblik, præcision mm. Øvelserne har ikke nødvendigvis kun en løsning, og kreativitet kan være den afgørende faktor for en ekstra belønning til holdet. Sværhedsgraden kan varieres alt efter hvem deltagerne er, og øvelserne kan placeres over flere forskellige steder. Dysten er specielt egnet som medarbejder-teambuilding, og alle kan være med uanset alder og køn, men kan også tilrettelægges så alle får kamp til stregen, ligegyldigt hvor parate de er.

Dysten kan også foregå med transport i kano.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Midgaard Event

Andre aktiviteter fra Midgaard Event