FIRMAET PÅ KLINGEN - Skræddersyet underholdning om jer lavet til jer.

Mindstepris (Inkl. moms)
25.000 kr.
Sted (Indenfor)
Hele landet
Kontakt Annoncøren

FIRMAET PÅ KLINGEN med skuespiller Rasmus Skovmand

– skræddersyet underholdning om jer –lavet til jer.

FIRMAET PÅ KLINGEN er skræddersyet underholdning inspireret af TV2 programmet ”Gintberg På Kanten”.

Den professionelle skuespiller Rasmus Skovmand tager kærligt, men ærligt fat om jer.

Han undersøger jer, og kommer helt ud i krogene af jeres organisation og kultur - og leverer fremragende underholdning til jeres fest, konference eller event. Underholdning som handler om jer - med jer lige i centrum.

Rasmus besøger jer inden festen ikke undercover men som sig selv. Han snakker med medarbejderne, stiller spørgsmål, prikker til folk og samler masser af information om jer. Alt med det formål at indsamle spændende og sjovt materiale til at lave et unikt og hyle morsomt show, som handler om jer og de oplevelser med mennesker, han har haft på sit besøg på jer.

Rasmus’ show varer 35 – 45 min. - afhængig af publikums interaktion.

FIRMAET PÅ KLINGEN er super sjov, personlig og vedkommende underholdning, som rammer hvor underholdning bør – lige i centrum af jer. Showet er udfordrende, provokerende, men går aldrig over grænsen. Der er aldrig medarbejdere, som udsættes for ubehageligheder.

FIRMAET PÅ KLINGEN henvender sig til organisationer, der ikke er tage for at tage lidt ”pis” på sig selv og som ønsker at underholdning skal ramme dybere og kunne mere end traditionel stand-up og musik/komik.

Eventbureuaet som arrangerer FIRMAET PÅ KLINGEN har med stor succes arrangeret for bl.a.:

Nilfisk, EnergiMidt, Crisplant, Pfizer, Würth, Deloitte, Dansk Ingeniør Service, Systematic, Kühne + Nagel, HØRKRAM m.f.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Himmelstrup Events

Kategori