Hoppeborge og hoppepuder

Andre kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Leje af hoppeborge og hoppepuder

Måske du tænker at leje af hoppeborge og hoppepuder er besværligt og ikke værd at bruge tid på? Så tager du fejl! Det er slet ikke besværligt at leje, og det er et utroligt sjovt indslag til hvilken som helst fest. Hoppeborge og hoppepuder fås i et væld af forskellige designs og størrelser, så mon ikke at der også er en, som passer til din festlige begivenhed. Vi har samlet alle de bedste steder i Danmark, som tilbyder leje af hoppeborge og hoppepuder.

Vælg mellem et stort udvalg

Når du lejer en hoppeborg eller en hoppepude, kan du vælge mellem rigtig mange slags.

Hoppeborge er til dig, som gerne vil have noget ekstra specielt. De er ofte designet efter et specifikt tema. Det kan for eksempel være et prinsessetema eller et superheltetema. Der er ofte kælet lidt ekstra for detaljerne. For eksempel kan det være, at der er et halvtag eller, at der er tegnet forskellige figurerer på væggene. De passer perfekt til en børnefødselsdag, som måske er en temafest. Mange føler desuden, at hoppeborge er mere sikre, da der er vægge, så børnene ikke lige så let kan falde ned på jorden.

En hoppepude har ofte et mere enkelt design. Der er ofte ikke vægge eller tag. Det er i stedet bare en pude, som man kan hoppe på. Det er den slags, som man ofte finder på campingpladser. De er gode, hvis udseendet ikke betyder så meget. Desuden er de rigtig gode at lave tricks på.

Begge typer fås i mange forskellige størrelser. Det bør altså ikke være et problem at finde en, som passer til lige netop din have. Jo flere der skal bruge den, jo større skal den selvfølgelig være. Ellers kan det være, at børnene må skiftes til at bruge den.

Lej en hoppeborg eller hoppepude til din næste fest

Der er mange grunde til, at det er en god idé at leje en hoppeborg eller en hoppepude.

De er altid rigtig populære iblandt børn. Holder du derfor en børnefødselsdagsfest, kan det være et fedt indslag til festen. Det kan for eksempel være, at du erstatter den årlige skattejagt med en hoppeborg. Det kræver faktisk mindre arbejde fra din side af, da du ikke skal bruge tid på at gemme ting rundt omkring i haven og finde på præmier. I stedet skal du bare leje en hoppeborg eller hoppepude over nettet.

Det kan også være, at du holder familiefest, hvor der kommer både børn og voksne. Det kan være rigtigt rart, hvis børnene kan underholde sig selv. Så kan de voksne nemlig få lidt alenetid til at slappe af og se hinanden igen. En hoppeborg kan helt sikkert underholde børnene i flere timer. Når de bliver trætte af den, er de garanteret helt færdige og vil bare gerne sove.

Sådan fungerer en hoppeborg

Når du lejer en hoppepude, behøver du altså ikke bekymre dig om at hente den og sætte den op – medmindre du gerne vil. Langt de fleste steder sørger for at bringe hoppeborgen ud og klare opsætningen. Det koster nogle gange lidt ekstra i gebyr, som blandt andet dækker benzin. Men det betyder altså, at du kan slappe helt af og bekymre dig om andre ting som for eksempel drinks eller desserten.

Når du lejer en hoppeborg eller hoppepude, betaler du ofte for en hel dag. Hvis du ønsker at leje den i flere dage, siger du bare det.

Ligesom at firmaet sørger for levering og opsætning, sørger de naturligvis også for, at den bliver pakket sammen og hentet igen. Det betyder altså, at du ikke behøver løfte en finger, mens du måske ligger med tømmermænd eller har travlt med trætte børn.

Hoppeborge og hoppepuder kan også bruges af voksne

Vil du gerne have en hoppeborg, som også kan bruges af de voksne? Det kan for eksempel være, at de skal have det lidt sjovt efter, at børnene er blevet lagt i seng. Så er det altså vigtigt lige at tjekke, om der er nogle alders- eller vægtbegrænsninger før, at I bestiller den. For eksempel kan man ofte få begge slags i ministørrelse, som altså kun passer til helt små børn.

Der findes formentligt flere hoppepuder end borge, som kan holde til voksne. Men hvis I finder en, som også kan bruges af voksne, så gælder det altså om at udnytte det. Det er virkelig sjovt at være på en hoppeborg som voksen. I kan nemlig lege nogle lidt vildere lege. Sprøjt for eksempel vand på hoppepuden, så den er mere glat. Selvom I er voksne, skal I selvfølgelig stadig passe på jer selv. Har I brug for hjælp til leje af hoppeborge og hoppepuder, så tøv ikke med at kontakte os!