JuleQuizz

Tid
1 time
Deltagere
4 - 400
Pris p.p. (Inkl. moms)
95 kr.
Mindstepris (Inkl. moms)
1.500 kr.
Sted (Indenfor)
Hele landet
Kontakt Annoncøren

Så er det tid til at prøve årets sjoveste julefrokost indslag, vores JuleQuizz, der er et supersjovt og humoristisk indslag til jeres julefrokost. I spillet skal i bruge jeres viden og kreative evner. Det handler om at have det sjovt og om at vinde da det hele er en konkurrence.

Sådan fungerer JuleQuizz

Alle deltagerne opdeles i gruppers af fire 4 personer, som konkurrerer mod hinanden. Hver gruppe spiller enten på en iPad, som har udlevet. I kan også spille på jeres egne smartphones. Alle opgaverne kommer frem på skærmen, men kun én efter én. Alle opgaver og udfordringer giver point – hvis har svaret rigtigt! Man har kun én chance per opgave.

Lid mere om Jule Quizz

Alle opgaverne i spillet er meget forskellige, men der er én ting til fælles! Julen. Indholdet i opgaverne kan være jeres generelle paratviden, eller lidt om de kendte juleting, sjove facts om julen, kreative foto og videoopgaver osv. Der er 24 opgaver i alt og i har maks 45 minutter til at løse dem alle.  

Efter i er færdige med at spille er det tid ti at kåre vinderholdet og i har mulighed for at se alle billeder og videoer der er lavet at alle de medvirkende grupper. En født grinebidder 😊

Vi afvikler vores JuleQuizz der hvor i vil have det!

Hvis i ønsker det kan indsættes op til 5 af jeres egne opgaver i Quizzen.

Kontakt os for at høre mere om vores JuleQuiz

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Teambuilding Kompagniet

Kategori