Latterkursus - Grin dig glad!

Længde
-2 timer
Deltagere
2 - 500 personer
Pris pp. (inkl. moms)
150,-
Mindstepris (inkl. moms)
1.500,-
Kontakt annoncøren

Latterkursus Med Grine Garanti

Uanset om din fest er en polterabend, fødselsdag eller et jubilæum, så vil vi alle gerne have en vellykket fest.

Nu kan du sikre dig at der i hvert fald bliver grinet til festen - simpelthen ved at bestille et latterkursus med garanti for latter :-)

Det er sjovt og dejligt at grine sammen - bestil en af danmarks sjoveste latter konsulenter og få sikkerhed for en sjov fest!

Hvad får vi ud af et latterkursus?

I får grinet en masse. Det gør jer glade. I oplever en større fornemmelse af samhørighed. Resten af dagen bliver fyldt med latter, og derfor meget sjovere. Den ekstra latter giver desuden også ekstra energi til festen.

Hvorfor grine? Og hvorfor på kommando?

Den metode vi bruger, benytter latter til at skabe mere latter. Vi griner for at have det sjovt. Kroppen kan nemlig ikke kende forskel på ægte og falsk latter.

Når vi griner producerer vi homoner i hjernen, som gør os glade og tilfredse, samt skaber balance og fjerner stress. Vi ved at mennesker har grinet så langt tilbage i historien som til det antikke grækenland, hvor tragedie og komik var en fast del af kulturlivet.

Når vi griner, har vi det godt. Og folk omkring os har det også bedre, fordi vores latter smitter, og fordi latteren er en slags social lim, der får os til at føle sammenhæng med omverdenen.

Hvad hvis jeg ikke kan grine?

Alle kan grine, men det er ikke alle der kan lide at grin. Det kan være familien eller kulturen der har lært en person at latter er forkert. Man kan sagtens lære at grine igen, men ønsket om at komme igang er meget vigtigt. Du kan booke en lattercoach til at (gen)lære dig at grine.

Indhent tilbud idag

Ejvind Jacobsen hjemmeside
Ejvind Jacobsen tlf nr.
22 79 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via evento.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier