Roskilde Racing Center

Tid
0+ timer
Deltagere
1 - 24
Pris p.p. (Inkl. moms)
375 kr.
Mindstepris (Inkl. moms)
400 kr.
Abildgårdsvej 1-3, Tjæreby
Roskilde Se på kort
Kontakt Annoncøren

Vores bane er en af Nordeuropas største internationale gokartbaner og bygget med det formål, at afvikle store nationale og internationale løb - du får en enestående oplevelse i verdens- klasse, når du kører på Roskilde Racing Center. 

Vi kører med DINO LEISURE Kart out-door med 9,0 HK 270 ccm Honda motor. Dette giver det hurtigste og bedste inden for udlejningsgokart. Hvert år i marts ankommer den sidste nye generation af gokart fra DINO. De nye gokart sikrer dig den optimale oplevelse på Roskilde Racing Center. 

Vi stiller følgende udstyr til din rådighed: Hjelm, Hjelmhue, Køredragt, Kørehandsker og evt. regndragt Du skal selv sørger for fornuftig fodtøj - løbesko eller lille støvle. 

Vores hyggelige café er samlingspunktet for alle aktiviteter, når du kører race på Roskilde Racing Center. Det er her I mødes både før, under og efter racet. I forbindelse med caféen er der mulighed for at sidde udenfor og følge aktiviteterne på banen. Vores tv-skærme, såvel inde som ude holder dig hele tiden orienteret om omgangstiderne, hvem er hurtigst? og hvad er den øjeblikkelige stilling i racet?. I caféen serverer vi varme/kolde drikke, is og slik. Konference, møder eller.... 

Vi har gode lokaler der kan tage op til 100 personer. Vi har næsten alt i AV-udstyr, samt gode parkeringsforhold. 

Giver du besked i forvejen, kan vi sørge for bespisning i form af grill, buffet, smørrebrød eller andet - er du morgenmand kan morgenmad også klares. Ring og hør om dine muligheder hos Roskilde Racing Center - vi klarer næsten alt!

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Roskilde Racing Center

Roskilde Racing Center:
Roskilde Racing Center Tlf nr.
70 25 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via evento.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier