Roskilde Racing Center

Længde
0- timer
Deltagere
1 - 24 personer
Pris pp. (inkl. moms)
375,-
Mindstepris (inkl. moms)
400,-
Abildgårdsvej 1-3, Tjæreby
Roskilde Se på kort
Kontakt annoncøren

Vores bane er en af Nordeuropas største internationale gokartbaner og bygget med det formål, at afvikle store nationale og internationale løb - du får en enestående oplevelse i verdens- klasse, når du kører på Roskilde Racing Center. 

Vi kører med DINO LEISURE Kart out-door med 9,0 HK 270 ccm Honda motor. Dette giver det hurtigste og bedste inden for udlejningsgokart. Hvert år i marts ankommer den sidste nye generation af gokart fra DINO. De nye gokart sikrer dig den optimale oplevelse på Roskilde Racing Center. 

Vi stiller følgende udstyr til din rådighed: Hjelm, Hjelmhue, Køredragt, Kørehandsker og evt. regndragt Du skal selv sørger for fornuftig fodtøj - løbesko eller lille støvle. 

Vores hyggelige café er samlingspunktet for alle aktiviteter, når du kører race på Roskilde Racing Center. Det er her I mødes både før, under og efter racet. I forbindelse med caféen er der mulighed for at sidde udenfor og følge aktiviteterne på banen. Vores tv-skærme, såvel inde som ude holder dig hele tiden orienteret om omgangstiderne, hvem er hurtigst? og hvad er den øjeblikkelige stilling i racet?. I caféen serverer vi varme/kolde drikke, is og slik. Konference, møder eller.... 

Vi har gode lokaler der kan tage op til 100 personer. Vi har næsten alt i AV-udstyr, samt gode parkeringsforhold. 

Giver du besked i forvejen, kan vi sørge for bespisning i form af grill, buffet, smørrebrød eller andet - er du morgenmand kan morgenmad også klares. Ring og hør om dine muligheder hos Roskilde Racing Center - vi klarer næsten alt!

Indhent tilbud idag

Roskilde Racing Center hjemmeside
Roskilde Racing Center tlf nr.
70 25 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via evento.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier