Legende fællessang - for private og virksomheder - Jylland og Fyn

Tid
1-2 timer
Deltagere
4 - 50
Mindstepris (Inkl. moms)
2.500 kr.
Sted
Hele landet
Kontakt Annoncøren

Legende Fællessang - genialt til polterabend og fester

Hvorfor Legende Fællessang?

Fordi I kan få en supersjov og musikalsk oplevelse med Legende Fællessang. Vi skal klappe, trampe, lege, grine og synge sammen - gerne flerstemmigt. Fokus er på fælles deltagelse og den gode stemning. Det kræver ingen musikalske færdigheder at være med - kun lyst til at kaste sig ud i det! Jeg tilpasser naturligvis programmet efter jeres niveau, så både nybegyndere og øvede og alle derimellem kan deltage. En Legende Fællessang kan også - efter jeres ønske - have mere karakter af en "Skrål-med-fællessang". Så skruer jeg bare lidt ned for legene!

Hvem kan bruge Legende Fællessang?

Legende Fællesang egner sig til mange slags arrangementer og events: polterabend, konference, Kick-off til den faglige dag, familiefest, firmaarrangement, sommerfest, julefrokost, fødselsdag, konfirmation, ryste-sammen-dag i idrætsforeninger mm. Kort sagt alle de steder, hvor I gerne vil finde fælles fodslag og fokusere på fællesskabet - samtidig med at I har mulighed for at udfordre jeres personlige mod og samarbejdsevner.

Praktiske forhold vedr. Legende Fællessang:

Vi skal vi bruge et lokale, hvor vi alle kan stå i rundkreds. Jeg medbringer guitar og et lille anlæg på batteri. 

Hvis I foretrækker det, kan vi være i mit lokale i Aarhus N (max 15 pers), hvor der efterfølgende også er mulighed for en pause i haven. Her er gode parkeringsmuligheder.

Instruktøren til Legende Fællessang:

Jeg er uddannet sanger og musikpædagog fra Det Jyske Musikkonservatorium og har taget et semester fra Diplomuddannelsen i Rytmisk Korledelse ligeledes fra konservatoriet. Derudover har jeg læst en læreruddannelse med musik og dansk som linjefag. Jeg har også en børneyogauddannelse i bagagen. Jeg har mange års erfaring med at undervise børn, unge og voksne i sang, musik og bevægelse mm. I er derfor i de bedste hænder hos mig.

Kontakt mig endelig for et uforpligtende tilbud. Jeg glæder mig til at synge og lege med jer!

Priser for Legende Fællessang: fra 2500 kr.

Priserne varierer alt efter hvor i landet, hvor mange I her og om I har særlige ønsker til arrangementet. Kontakt mig endelig for et helt uforpligtende tilbud!

  • 25 min: DEN LILLE PAKKE: Vi leger og synger. FX. som opvarmning til Kick-off før et møde eller lign: Priser fra 2500 kr
  • 45 min: DEN MELLEMSTE PAKKE: Vi leger, synger og har fokus på fællesskabet. Genialt til polterabend! Priser fra 3500 kr
  • 60 min: DEN STORE PAKKE: For jer der gerne vil bruge længere tid på det. Legende Fællessang deluxe. Genialt til familiefest eller firmafest! Priser fra 5000 kr.

Deltagerantal er fra 5 stk. Der er ingen øvre grænse for deltagere.

 

Anbefaling fra en tidligere deltager i sang som teambuilding:

"Den sjoveste time vi længe har haft i vores personalegruppe da vi sang og dansede med Christina i sidste uge. 1000 tak for en rigtig fed oplevelse. Mange hilsner Den Boligsociale Helhedsplan, Østjysk Bolig." Dorte Mariager

 

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Yndlingssangen

Yndlingssangen:
Yndlingssangen Tlf nr.
61 71 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via evento.dk

Kategori