Legende fællessang - for private og virksomheder - Jylland og Fyn

Længde
1-2 timer
Deltagere
4 - 50 personer
Mindstepris (inkl. moms)
2.500,-
Sted
Hele landet
Kontakt annoncøren

Legende Fællessang - genialt til polterabend og fester

Hvorfor Legende Fællessang?

Fordi I kan få en supersjov og musikalsk oplevelse med Legende Fællessang. Vi skal klappe, trampe, lege, grine og synge sammen - gerne flerstemmigt. Fokus er på fælles deltagelse og den gode stemning. Det kræver ingen musikalske færdigheder at være med - kun lyst til at kaste sig ud i det! Jeg tilpasser naturligvis programmet efter jeres niveau, så både nybegyndere og øvede og alle derimellem kan deltage. En Legende Fællessang kan også - efter jeres ønske - have mere karakter af en "Skrål-med-fællessang". Så skruer jeg bare lidt ned for legene!

Hvem kan bruge Legende Fællessang?

Legende Fællesang egner sig til mange slags arrangementer og events: polterabend, konference, Kick-off til den faglige dag, familiefest, firmaarrangement, sommerfest, julefrokost, fødselsdag, konfirmation, ryste-sammen-dag i idrætsforeninger mm. Kort sagt alle de steder, hvor I gerne vil finde fælles fodslag og fokusere på fællesskabet - samtidig med at I har mulighed for at udfordre jeres personlige mod og samarbejdsevner.

Praktiske forhold vedr. Legende Fællessang:

Vi skal vi bruge et lokale, hvor vi alle kan stå i rundkreds. Jeg medbringer guitar og et lille anlæg på batteri. 

Hvis I foretrækker det, kan vi være i mit lokale i Aarhus N (max 15 pers), hvor der efterfølgende også er mulighed for en pause i haven. Her er gode parkeringsmuligheder.

Instruktøren til Legende Fællessang:

Jeg er uddannet sanger og musikpædagog fra Det Jyske Musikkonservatorium og har taget et semester fra Diplomuddannelsen i Rytmisk Korledelse ligeledes fra konservatoriet. Derudover har jeg læst en læreruddannelse med musik og dansk som linjefag. Jeg har også en børneyogauddannelse i bagagen. Jeg har mange års erfaring med at undervise børn, unge og voksne i sang, musik og bevægelse mm. I er derfor i de bedste hænder hos mig.

Kontakt mig endelig for et uforpligtende tilbud. Jeg glæder mig til at synge og lege med jer!

Priser for Legende Fællessang: fra 2500 kr.

Priserne varierer alt efter hvor i landet, hvor mange I her og om I har særlige ønsker til arrangementet. Kontakt mig endelig for et helt uforpligtende tilbud!

  • 25 min: DEN LILLE PAKKE: Vi leger og synger. FX. som opvarmning til Kick-off før et møde eller lign: Priser fra 2500 kr
  • 45 min: DEN MELLEMSTE PAKKE: Vi leger, synger og har fokus på fællesskabet. Genialt til polterabend! Priser fra 3500 kr
  • 60 min: DEN STORE PAKKE: For jer der gerne vil bruge længere tid på det. Legende Fællessang deluxe. Genialt til familiefest eller firmafest! Priser fra 5000 kr.

Deltagerantal er fra 5 stk. Der er ingen øvre grænse for deltagere.

 

Anbefaling fra en tidligere deltager i sang som teambuilding:

"Den sjoveste time vi længe har haft i vores personalegruppe da vi sang og dansede med Christina i sidste uge. 1000 tak for en rigtig fed oplevelse. Mange hilsner Den Boligsociale Helhedsplan, Østjysk Bolig." Dorte Mariager

 

Indhent tilbud idag

Yndlingssangen hjemmeside
Yndlingssangen tlf nr.
61 71 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via evento.dk

Kategorier