E-BAREN - EKSKLUSIV COCKTAILBAR TIL DIN FEST

Tid
2+ timer
Mindstepris (Inkl. moms)
6.000 kr.
Sted (Inde/ude)
Odense og Fyn Se på kort
Kontakt Annoncøren

Er du ved at planlægge en stor og vigtig fest? Vil du sørge for at hæve niveauet og imponere dine gæster? Så lad os hjælpe dig med en eksklusiv cocktailbar-løsning fra E-BAREN!

Vi tror på, at jeres fest er vores fest! Derfor er vores cocktailbar-løsninger kun for kvalitetsbevidste mennesker, der ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet eller service. Vi er ildsjæle, der brænder for vores fag og vil sørge for at løfte niveauet for din fest ved at servere Premium cocktails, lavet på friske råvarer, nøje udvalgt til sæsonen og netop din fest!

Vi hos E-BAREN kræser for detaljen! Vores professionelle bartendere leverer service på højt plan og serverer med et smil og en nærværende optræden. Vi er dækket over hele Danmark, så uanset hvor du befinder dig, kan du få E-BAREN på besøg!

Når du booker en mobilbar-løsning hos os, så sørger vi for alt! Fra opstilling til nedtagning og selvfølgelig hele bartendingsoplevelsen, så du kan fokusere på at have det sjovt sammen med dine gæster.

Prisen for vores mobilbar-løsning er som følgende:

+100 gæster: 50,-/t pr. gæst (+moms)

50-100 gæster: 65,-/t pr. gæst (+moms)

30-50 gæster: 80,-/t pr. gæst (+moms)

Under 30 gæster: Kontakt os for tilbud.

Vi glæder os til at feste med dig og dine gæster! Kontakt os i dag for at booke din eksklusive cocktailbar-løsning fra E-BAREN.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Ebaren ApS

Andre aktiviteter fra Ebaren ApS

Andre aktiviteter i samme kategorier