Stomp til polterabend, firma-arrangement eller privat fest i hele Jylland og på Fyn!

Længde
1-6 timer
Deltagere
6 - 300 personer
Mindstepris (inkl. moms)
3.000,-
Sted
Hele Jylland
Kontakt annoncøren

START JERES POLTERABEND MED ET BRAG! 

Stomp og skraldejam er rytmer, sang og rap på ”skralde-instrumenter” som f.eks. murerbaljer, spande, plastikflasker, bodypercussion og meget mer’!

Under kyndig og humoristisk vejledning af Anders Bo kommer I alle i gang med at spille, jamme, rocke og lege med musikken, så rytmerne kører rundt i hovedet!

I får en  kolossal power, som I kan bruge resten af dagen og aftenen med!

Bruden/brudgommen er selvfølgelig midtpunktet og skal være dirigent for hele orkestret – til stor munterhed for alle deltagere!

Aktiviteten er perfekt til en gruppe mennesker, der kender hovedpersonen, men måske ikke hinanden så godt, da aktiviteterne lægger op til ”teambuilding”, der fremmer gruppe-sammenhold og det gode humør!

Anders Bo P. er en yderst dygtig og kompetent instruktør, der har lavet mange polterabends, teambuilding-sessions og workshops med stomp og skraldejam!

”Skraldejam” er det udvidede begreb for stomp, rap, sang, bevægelse og rytmer, som Anders Bo har opfundet og skrevet flere bøger med cd/streaming og videoer på internettet. 

Anders Bo tilbyder også stomp og skraldejam til firmaer og erhvervsvirksomheder, der afholder konferencer, mødedage, firmafest eller julefrokost!

Her kan aktiviteten bruges som afkobling mellem møder, teambuilding og styrkelse af fællesskabet i firmaet og som en festlig aktivitet, der bringer humøret og energien helt i top! 

ANTAL DELTAGERE: 5 – 500

Pris: Fra 1.800 kr. + kørsel. Prisen afhænger af deltagerantal, sted og afstand.

STED: MARIEDALSVEJ 10, 8220 BRABRAND nær Århus i mit musikstudie eller på en skole i nærheden (hvis I er mange har jeg en stor sal med plads!)

ELLER: JEG KAN KOMME TIL JER i hele JYLLAND eller på FYN!

Stomp kan foregå udendørs, men helst med mulighed for overdækning: I et telt, i en garage, på en terrasse eller lignende, da det lyden ”forsvinder” lidt væk udendørs. Men skriv til mig og vi kan aftale nærmere!

Aktiviteten er covid-19 sikker med afspritning, afstand og sikkerhed for alle.

Indhent tilbud idag

Stomp Og Salsa Anders Bo P. hjemmeside
Stomp Og Salsa Anders Bo P. tlf nr.
22 89 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via evento.dk

Andre aktiviteter fra Stomp Og Salsa Anders Bo P.

Andre aktiviteter i samme kategorier