Børnetrylleri

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Trylleri for børn

Magi er en sjov måde at underholde venner og familie på. Du kan lære at trylle med blot nogle få enkle tricks, lidt øvelse og selvtillid. Den første ting, du har brug for, er noget selvtillid. Hvis du ikke har tillid til dine evner til at udføre trylletricks, vil det kunne ses i din optræden. Publikum vil se, at du er nervøs og undre sig over, hvad der foregår! Så tag tid ud af hver dag (eller aften) til at øve dine trylletricks alene på dit værelse! Du skal ikke bekymre dig, hvis de ikke fungerer perfekt første gang; det er sådan vi lærer nye færdigheder - ved at øve dem igen og igen, indtil de bliver en anden natur.

Magi er en kunstform, ligesom musik eller teater

Magi er en kunstart, der bruger bedrag og psykologisk manipulation til at overbevise dit publikum om, at du kan gøre ting, som du i virkeligheden ikke kan gøre. Dette omfatter ting som at få genstande til at dukke op eller forsvinde, få folk til at tro, at de svæver i luften, og andre tilsyneladende umulige bedrifter inden for tankelæsning og illusioner. Magi bruges traditionelt til underholdning, men det er også blevet brugt gennem historien i religiøse ritualer og endda i krigsførelse!

En tryllekunstner skal have selvtillid

For at blive tryllekunstner skal man først have tillid.

Selvtillid er en af de vigtigste kvaliteter i livet.

Den kan hjælpe dig med at nå dine mål og drømme.

Hvis du har selvtillid, vil det være lettere for andre at tro på dig og støtte dine idéer eller planer.

Ud over at hjælpe med magiske tricks og illusioner hjælper selvtillid også til andre ting som skolearbejde og sportsspil, fordi selvtillid giver andre mennesker tro på, hvad vi er i stand til at gøre, selv når de ikke ved meget om, hvad vi er i stand til at gøre!

Du kan altid øve [trylletricks] på dit værelse.

Hvis du vil lære noget rigtig magi, er du nødt til at øve dig. Den gode nyhed er, at du kan øve dig i dit værelse! Så gå i gang og prøv nogle af disse tricks.

Du har ikke brug for en scene eller et publikum for at trylle. Faktisk er det bedste tidspunkt at øve sig på, når der ikke er andre til stede, så de ikke ved, hvad du laver! På den måde vil de blive mere overraskede, når de ser det senere!

Og hvis du går i stå med noget, skal du ikke bekymre dig for meget om det - husk: øvelse gør mester!

Nogle mennesker tror, at magi er en falsk videnskab.

Magi er ikke en videnskab. Det er en kunst og en form for underholdning, som har eksisteret i tusindvis af år og kan bruges til mange formål. Ordet "magi" kommer fra det latinske mageia, der betyder "trolddom".

Nogle mennesker bruger magi af andre grunde end til underholdning.

  • Magi kan bruges til at hjælpe mennesker. Magi kan bruges som terapi eller som en måde at helbrede folk, der er blevet såret af en anden person (eller noget andet).

  • Magi kan bruges til at hjælpe dyr. Der er mange udøvere, der bruger magi til at helbrede dyr, eller endda bruger deres egen energi til at hjælpe dem, hvis de har smerter og har brug for lidt ekstra helbredende magi.

  • Magi kan også bruges til miljømæssige formål - f.eks. har regndansene eksisteret i mange år og hjælper med at bringe vand tilbage til jorden efter lange perioder med tørke eller tørke. Man mener, at disse danse kan være startet som magiske ritualer udført af shamaner, der ønskede mere regn i deres område, men i dag ved vi, at denne type ritualer faktisk virker!

  • Endelig er magi ofte sagt ikke kun om underholdningsformål, men også om at hjælpe andre omkring os også! Hvis du leder efter måder, hvorpå du kan bruge dine nyfundne kræfter til noget godt i stedet for blot til selvudfoldelse... der er masser derude, der venter.

Du kan lære at lave magi

Du kan lære at trylle, hvis du vil. Det er en kunstform, så øvelse gør mester. Hvis du ikke ønsker at trylle, er det også helt fint - folk bruger magi til alle mulige formål: nogle er gode og andre dårlige. Men pointen er, at det er dit valg, om du overhovedet vil bruge magi eller ej!

Hvis du ønsker at lære mere om magi, er denne artikel et godt sted at starte. Der er også en masse information online, som kan hjælpe dig med at komme i gang med det grundlæggende. Bøger som "The Magic Book" af Helen Louise Albee og "The Magical Rope Trick" af Karl Siegfried er gode ressourcer til at lære at udføre tricks som korttricks eller sleight of hand (dvs. at flytte genstande fra et sted til et andet uden at blive bemærket). Du kan også finde websteder, der også underviser i disse færdigheder!