Tryllekunstnere

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Tryllekunstner

Magisk kunst er lige så gammel som civilisationen, men ordet "magiker" blev først brugt i det 18. århundrede. I dag er tryllekunstnere kendt for at udføre tricks og illusioner for at underholde folk. En tryllekunstner bruger forskellige værktøjer og teknikker til at skabe magiske effekter, der virker umulige eller usandsynlige. Tryllekunstnerens redskaber omfatter lommetørklæder, kort, mønter, reb og andre genstande, der kan bruges på forskellige måder til at skabe en illusion eller narre publikum til at tro, at noget er sket, selv om det faktisk slet ikke er sket!

Illusionist

  • Illusionist: En person, der udfører illusioner, ofte med trylletricks og kunstgreb.

  • Illusionist: En person, der udfører trylletricks ved hjælp af bedrag for at skabe en illusion af magi.

  • Magiker: En person, der udfører magiske tricks.

Ofte forkortet til "magiker".

Scenekunstner

En udøvende kunstner er en person, der:

  • optræder i offentlige omgivelser (f.eks. i et teater eller på et stadion) eller for et publikum

  • har færdigheder, træning og uddannelse til at optræde

  • skaber et originalt kunstværk

Flugtkunstner

En flugtkunstner er en person, der kan undslippe fra en række forskellige begrænsninger som f.eks. reb, spændetrøjer, håndjern og andre apparater. Dette kan udføres til underholdning, som en form for undvigelseskunst eller i cirkusforestillinger.

En udbryderkunstner udfører tricks, der indebærer, at han/hun undslipper fra forskellige former for begrænsninger som f.eks. håndjern eller spændetrøjer. Den eneste hage ved dette erhverv er, at man skal være rigtig god til det, man gør, for hvis noget går galt, kan det ende med at blive meget farligt eller endog dødeligt for en selv og andre omkring en, hvis det ikke gøres ordentligt, så det er bydende nødvendigt, at de beslutninger, der træffes, er logiske, da der helt sikkert vil være konsekvenser, uanset hvor meget man end prøver at lade være med at tænke på dem, indtil senere hen, når alt er gjort sikkert nok, hvor alle involverede ved præcis, hvad der foregår.

Harry Houdini

Harry Houdini var en illusionist og udbryderkunstner, der blev født i Budapest i Ungarn. Hans forældre var jøder, men de ændrede familienavnet til Weiss, da de immigrerede til USA.

Houdini blev berømt som tryllekunstner og udbryderkunstner ved sine optrædener, hvor han lagde sig selv i håndjern og blev bundet inde i en kasse eller et bur, der var blevet låst af politiet eller andre myndigheder. Han kom ud af disse situationer tilsyneladende uden overnaturlige kræfter, men det gjorde kun hans mystik endnu større, da han fortsatte med at udføre sådanne kunststykker over hele verden i over 25 år, inden han gik på pension i 1926.

Houdini døde som 52-årig af peritonitis forårsaget af alvorlige indre skader, som han pådrog sig under en undervandsforestilling i Montreal, Canada, den 31. oktober 1926.

En tryllekunstner udfører illusioner og tricks for at underholde folk.

Tryllekunstnere er entertainere. De udfører illusioner og tricks for at få folk til at tro, at det umulige er muligt. Trylletricks er ikke virkelige, men de kan virke virkelige, fordi tryllekunstnere bruger trick og bedrag til at få ting til at se ud som om, de sker, når de i virkeligheden ikke gør det. Tryllekunstnere bruger også særlige rekvisitter som tryllestave og kort, som hjælper dem med at udføre deres trylletricks!

Magi er en kunstform, der har stået sin prøve i århundreder. Det er noget, som folk har praktiseret i tusindvis af år, og det vil sandsynligvis fortsat blive udført af tryllekunstnere i fremtiden.