Fægtning

Tid
1-3 timer
Deltagere
2 - 100
Mindstepris (Inkl. moms)
2.000 kr.
Platanvej 6 (Inde/ude)
Hele landet Se på kort
Kontakt Annoncøren

 

I får en introduktion til fægtning samt instruktion i teknikken og taktiske råd. Derefter skal I igennem et hurtigt og intenst træningsprogram, hvor I træner I fægtebevægelser, forsvar og angreb. Jeg har 20 års landsholdserfaring, og jeg lærer jer alle de hemmelige tricks, som I både kan bruge til at vinde VM og vinde over jeres venner.

Efter lidt over en halv times instruktion og træning, er I fuldt uddannede musketérer og bliver iklædt komplet fægteudstyr, dvs. dragt, maske, handske og våben.

I er nu klar til konkurrencen, hvor I fægter en masse kampe mod hinanden. Vi afslutter med semifinaler og finale for de bedste, og fejrer guldvinderen ved at dagens fægtemester 'sabler' toppen af en flaske champagne og skåler med sine musketér-kolleger.

I vælger lokation og vi kommer ud til jer med en bil fyldt med fægteudstyr. Har I ikke et lokale til rådighed, kender vi en del gode steder i storkøbenhavn, hvor vi kan leje os ind billigt. Fægtning er ret fleksibelt pladsmæssigt, og der kan sagtens også fægtes udendørs i parker eller lignende.

Priserne starter ved 2500,- for polterabends eksklusiv evt. lokaleleje. (lokaler kan lejes for ca. 200). Er man en polterabend på over 10 personer er prisen 250,- pr. person. Har I særlige ønsker ift. gruppestørrelser, sted og pris, så ring for tilbud.

Jeg glæder mig til at fægte med jer!

Med venlig hilsen,

    Kasper Winkel Peterson, telefon 28769301

  

 

 

 

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til duellen

Andre aktiviteter i samme kategorier