Gi' Den Gas Palads - eventpark

Herningvej 31
Silkeborg Se på kort
Kontakt annoncøren

Anderledes events

Har du brug for anderledes omgivelser til f.eks. polter-abend, firmafest, teambuilding eller andre events, er vi altid parat til en udfordring. Bare sig til…

Sumo/kængurubrydning
Sumobrydning i vore lokaler er en super event til fødselsdag, polter-abend, teambuilding. Sumobrydning er desuden en meget publikumsvenlig aktivitet, som er hylende morsom at se på, mens sumokæmperne forsøger at vælte hinanden - og ikke mindst komme på benene igen.


Skydegalleri
Foruden Sumobrydning , er vi klar med det sjove skydegalleri, hvor du kan få lov til at ramme din chef eller kollega med luftkanonen.

Megaboxning 
- Hvem er du i ringen på toppen af Dragør Fort, Mike Tyson, Brian Nielsen eller måske en yngre Tom Box? Iført kæmpe boksehandsker og hjelm skal i kæmpe til den bitre ende. Kraft og mod skal til for at stå som den endelige vinder!

Rodeotyr
Alle friske børn og voksne vil elske at få en tur på en rodeotyr. Det er hylende morsomt at prøve kræfter med det "vilde dyr".

Vi har også de nye banebrydende spillemaskiner Wii Nintendo & Playstation 3 hvor du får motion, mens du spiller computerspil. Oplev det på vore megaseje 50” skærme. Her kan I dyste i bowling, golf, tennis, baseball og boksning. Og er du til mere boksning, kan du tæske vores boksedukker.

Lounge til net og nyheder
Vi har indrettet en balkon med dejlig udsigt over hele Gi’ Den Gas Palads. Her er gratis trådløs internet opkobling, aviser, magasiner og ikke mindst massagestole. Du kan også hoppe i hoppeborge, skyde med luftkanoner, spille airhockey, airSquash, pool osv...

Alt er inklusive når i booker i vores lokaler. Også udenfor normal åbningstid.

Du drømmer ikke om, hvor billigt det er. Ring til os og få et rigtig godt tilbud på jeres næste event - tlf. 86802222. Få f.eks. hele paladset for jer selv i 2 timer - 15 personer kr. 2.500,-
Hvis du ikke har behov for at have paladset for dig selv kan du komme i vores normale åbningstider og få det endnu biligere.

Udlejning af sumo-dragter - 850Kr , eller hoppeborge kun 900 kr.(Ex. Moms) Pr. weekend eller for to dage.
Polterabendpakke: Sumodragter og megaboksning komplet - kun 1050kr!!!

Indhent tilbud idag

Andre aktiviteter i samme kategorier