Indspil en Reklamefilm

Tid
2-4 timer
Deltagere
6 - 500
Pris p.p. (Inkl. moms)
295-395 kr.
Mindstepris (Inkl. moms)
3.000 kr.
Sted (Inde/ude)
København og Sjælland
Kontakt Annoncøren

Indspil jeres egen Reklamefilm

Lav jeres helt egen Reklamefilm, og få et sjovt og unikt indblik i filmens verden. Vi sørger for, at alle grupper får udleveret et manuskript som præcist beskriver hvordan I skal gribe opgaven an. Jeres instruktør vil undervejs hjælpe og vejleder jer til at komme godt i gang, og når aktiviteten er slut, vil hver gruppe have produceret en lille sjov reklamefilm, som I kan stemme om, hvilket team som har klaret sig bedst.

Film og rediger på iPads

I dag er billedkvaliteten og videoopløsningen så høj, at indspilningen af jeres film foregå på en iPad. Her vil også ligge et godt og brugervenligt redigeringsprogram, som kan hjælpe jer til at færdiggøre filmen, når I har indspillet de forskellige scener. Foruden en iPad til hver gruppe, så medbringer vi også mikrofoner, stativer, rekvisitter og kostumer, så alt I skal fokusere på er at lade kreativiteten få frit løb.

Lav selv et tema eller brug et af vores

Det er helt op til jer hvilket tema I ønsker at filme. I kan både bruge denne aktivitet som et fagligt indslag, eller som en icebreaker før en festlig anledning. Der er mange muligheder og temaer I kan vælge imellem og uanset hvilket tema I vælger, så vil fremgangsmåden være den samme. Der skal nemlig både skrives manuskript, laves scener, uddeles roller, filmes og klippes. Indspil En Reklamefilm er en virkelig populære aktivitet, da den er enormt alsidig og sikre at alle kan være med, uanset om man kan lide at stå foran kameraet, udtænke sjove replikker eller filme og redigere.

I kæmper selvfølgelig også om den eftertragtede Oscar statuette

Til denne aktivitet medbringer vi selvfølgelig også den velkendte og berømte, Oscar statuette. Vi anbefaler nemlig, at I til slutningen af eventen, samles og ser de forskellige film som er lavet. Her er det sjovt at stemme på den film som I synes har klaret sig bedst, og derved afslutte en sjov og kreativ dag, med gode grin og underholdning.

Indspil En Reklamefilm er en aktivitet alle kan være med til og noget I helt sikkert vil huske lang tid efter.

 

Det praktiske:

  • Tid: 3 timer

  • Hvor: I hele landet, inden- eller udendørs

  • Plads: Blot et lokale vi kan byde velkommen i. Det er op til grupperne selv hvor de vil filme deres ReklameFilm

  • Pris: Prisen beregnes ud fra antal + en lille grundpris for evt. kørsel, leje af lokaler el.lign. Indhent tilbud via kontaktformularen i dag

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Complete Event

Andre aktiviteter fra Complete Event