GPS-dyst i Københavns smukke kanaler

Tid
1-2 timer
Deltagere
8 - 200
Pris p.p. (Inkl. moms)
295-450 kr.
Mindstepris (Inkl. moms)
5.355 kr.
Islands Brygge 10 (Udenfor)
København S Se på kort
Kontakt Annoncøren

Spil en sjov GPS-dyst i Københavns Kanaler mod hinanden

I egne både og med online GameMaster som følger jeres rute rundt på kanalerne i København, har I til opgave at dyste mod hinanden i alt fra paratviden og kreativitet, til hvor godt I kender hinanden internt i båden.

GPS-dysten på Københavns Kanaler er en utrolig smuk og hyggelig tur rundt på vandet, hvor I samtidig får lov at konkurrere mod de andre hold om at samle flest mulige point ind, inden tiden løber ud.

Vi sørger for en fed tur rundt på kanalerne

Spillet er sat sådan op, at I via jeres egne telefoner tilgår jeres eget private spil, som er sat op af jeres GameMaster fra start. Som I løbende besvarer spørgsmålene og gåderne, får I point efter kreativitet og kvalitet af svaret. Jeres GameMaster vil løbende være i dialog med jer, og informere jer om tiden og hvor langt I har igen. 
Vi anbefaler, at I medbringer lidt lækker til ganen, da der i bådene er små borde som kan benyttes til kolde drinks eller snacks.

Bidrag med egne spørgsmål

Som noget helt nyt, har I nu mulighed for at bidrage med spørgsmål til spillet, fra jeres egen hverdag. Det kan være alt fra: "Hvad er gennemsnitsalderen i gruppen" til "Hvem på holdet bruger flest penge på tøj" eller "Hvem spiser mest slik om fredagen". Det kan selvfølgelig også være en masse andre emner I kan tilføje.

Spillet har en varighed af ca. 2 timer og når tiden løber ud, lukker spillet og der kan derfor ikke snydes og besvares flere spørgsmål efter "lukketid" :-) Alle billeder, videoer og tekster som bliver besvaret under spillet, sendes automatisk til jer når konkurrencen er slut, så I kan se de andre holdes sjove besvarelser. 
 

Denne aktivitet er utrolig velegnet til både firmaevents og andre private arrangementer.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Complete Event

Andre aktiviteter fra Complete Event

Andre aktiviteter i samme kategorier