Poledance, twerking, burlesque, lapdance m.m. - Hos os eller hos Jer!

Længde
1-2 timer
Deltagere
2 - 25 personer
Mindstepris (inkl. moms)
1.000,-
Gunnar Clausens Vej 17D
Århus (Viby J) Se på kort
Kontakt annoncøren

Poledance, twerking, burlesque, lapdance, chairdance og stripfitness / tease - I vores indbydende lokaler eller hos Jer!

Vi vil sørge for at Jeres polterabend eller et andet privat arrangement, hos os, og det bliver en uforglemmelig oplevelse. Det er vores opgave!

I vil blive taget godt imod og blive guidet igennem en sjov og underholdende lektion af vores imødekommende og glade instruktør. I vil få en oplevelse af, at tiden går hurtigt.

Uanset hvilken aktivitet I vælger, vil der være god musik I skal danse til. Dette vil bringe Jer i godt humør og give en god stemning.

Instruktøren vil hjælpe Jer med at få filmet Jeres koreografi, hvis I ønsker det. Et minde I altid kan finde frem igen. Der er også mulighed for at få taget et fælles billede. Så I ikke blot går herfra med et minde i sindet, men også et minde I altid kan finde frem og kigge på igen. 

Lektionen er på 55 min. 

Der er også mulighed for at danse 90 min. og derved vælge 2 af vores aktiviteter og danse dem på lidt kortere tid.

Der er selvfølgelig mulighed for at vælge f.eks. 2 eller flere aktiviteter til fuldtid.

Priser

2-7 personer = 1000 kr.

8-11 personer = 1400 kr.

12-15 personer = 1800 kr.

16-20 personer 2200 kr.

21-25 personer = 2600 kr. 

Der betales for alle i lokalet - dog ikke gravide eller andre som af fysiske grunde ikke må danse.

Vores erfaring er at gravide godt kan deltage i vores aktiviteter - Det er op til den gravide at vurdere, om hun vil eller kan deltage. 

Poledance

Jeres instruktør hjælpe Jer igennem basis teknik indenfor poledance. Det handler om spins og tricks. Igennem en lektionen vil hun også guide Jer igennem en koreografi, hvor I skal danse til et stykke musik. Det er på et niveau, hvor alle kan være med og alle kan deltage.

Påklædning til poledance:
Til poledance skal I medbringe almindeligt træningstøj. Medbring korte shorts, det vil I få mest ud af. Vi danser ikke i sko, men i bare fødder. 

Twerking

Instruktøren vil gennemgå basis teknik indenfor twerkingen. Teknik til, hvordan I bedst muligt kan ryste Jeres bagparti. I vil blive undervist I en koreografi med masser af energi og højt humør. Alle kan være med. Jo flere forskellige former, desto bedre bliver det!

Påklædning til twerking:
Til twerk lektionen skal I medbringe, løse bukser / shorts / bomulds leggings. Ingen træningstights. I må gerne medbringe indendørssko. I står bedre fast med sko på, men ikke et must. Det er fint at danse i bare fødder.

Lap dance

Under lektionen i lap dance, vil Jeres instruktør udfordre Jer med en koreografi. Her vil I få en unik oplevelse sammen til Jeres polterabend eller privat arrangement. Måske I også kan bringe koreografien frem igen, hjemme hos Jer selv og Jeres partnere.

Til lap dance lektionen, vil I lære Jeres feminine side endnu bedre at kende. Alle kan være med.

Påklædning til lap dance:
Til lap dance skal I medbringe det træningstøj, I føler Jer tilpas i. Vi danser i bare fødder/strømper.

Chairdance

Til chairdance lektionen, vil Jeres dansepartner være Jeres stol. Instruktøren vil guide Jer igennem en sensuel koreografi. Man kan meget mere end at sidde på en den. I vil blive guidet igennem nogle basis tricks og lære at posere på stolen.

Til denne chairdance lektionen, vil I lære Jeres feminine side bedre at kende. Det er for alle og alle kan være med.

Påklædning til chairdance:
Til chairdance skal I have det træningstøj med, som I føler Jer mest tilpas i. Medbring gerne tights / leggings. Vi danser i bare fødder/strømper.

Stripfitness / Tease

Denne lektionen er der fokus på: Den bevægelse der føles bedst for dig, det er den du skal lave. Instruktøren vil hjælpe Jer igennem en sensuel koreografi. I vil danse til noget lækkert musik, som kan hjælpe Jer i stemning. Det skal føles godt!

Til tease lektionen, vil I lære Jeres feminine side endnu bedre at kende. Alle kan være med.

Påklædning til stripfitness / tease:
Til tease skal I have det træningstøj med, som I føler Jer mest tilpas I. Medbring gerne tights / leggings. Vi danser i bare fødder/strømper.

Burlesque

Instruktøren har en koreografi med til Jer, hvor I skal danse til noget lækkert musik. Burlesque er en kombination af showdance, striptease og performance art. 

Lær Jeres feminine side endnu bedre at kende til denne burlesque lektionen. Alle kan være med. 

Påklædning til burlesque:
Til burlesque skal I have almindeligt træningstøj med. Det I føler Jer tilpas i. Gerne medbring tights / leggings. Vi danser i bare fødder/strømper.

Parkering

Foran vores dansestudie vil I finde masser af gratis parkering.

Offentlig transport

Det er nemt at tage offentlig transport til dansestudiet.

Letbanen - stig af ved Øllegårdsvej - det er tættest på. 

Bus: 1A, 4A, 200, 17.

Omklædningsrum

Der er mulighed for at klæde om i dansestudiet. Men I er også meget velkommen til at være klædt om hjemmefra. 

Loungerum

Der er mulighed for at opholde sig i vores loungerum før og efter Jeres polterabend / privat arrangement. 

Der er også mulighed for at tilkøbe mere tid, hvis der er et behov for at være i lokalerne før eller efter arrangementet. 

Mad og drikke

I er velkommen til at medbringe mad og drikke og nyde det i vores lokaler efter aftale.

Polterabend og privat arrangement hos Jer

Er det ikke en mulighed for Jer at komme til os? Så kan vi komme til Jer. Vi tilbyder at vores instruktører kommer ud til Jer. Der er ikke de store krav. I skal blot sørge for et lokale, hvor vi alle kan være. Hvis dette er Jeres valg, skal I kontakte os på vores mail - for flere informationer og priser.

Indhent tilbud idag

Pole Academy hjemmeside
Pole Academy tlf nr.
60 17 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via evento.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier