Polterabends og Herreture i Østeuropa

Nørregade 7B, 1. sal
København K Se på kort
Kontakt annoncøren

Velkommen til Europas "Wild East". Uden tvivl STEDET for din Polterabend, Skilsmissefest, Herretur, Klubtur... eller enhver anden Pissup. Vi er Skandinaviens eneste rejsebureau for Drengerøve.

Vi er anderledes end alle andre selskaber du nogensinde har rejst med - hovedsageligt fordi vi ser os selv mere som en festarrangør end et rejsebureau. Vi har eksisteret siden år 2008 og er selvfølgelig medlem af Rejsegarantifonden.

Vi arrangerer rejser i Berlin, Prag, Budapest, Warszawa, Bratislava, Tallinn og Bukarest. Her står vi for hotelindkvartering, lufthavnstransfer samt ikke mindst vilde events og god guideservice.

 

Prøv f.eks: Skyd med AK-47, kør i tank, sejl med stripbåden Tit-Tanic, flyv i jetjæger, fræs på offroad-crosser, kør i StripHummerLimousine, prøv bobslæderæs, spil hardball eller paintball, tag på PubCrawl eller StripCrawl, kør GoKart, Tag på Casino, prøv kræfter med Rafting, lad mundvandet løbe til Bøf&Bryster, spring bungeejump, flyv i helikopter, deltag i Mudder- eller Oliebrydning, rul med i Zorbing og meget meget mere...

 

Giv os et ring eller lav en uforpligtigende bestilling og vi hjælper jer med at arrangere jeres livs weekend!

Indhent tilbud idag

Pissup Rejser hjemmeside
Pissup Rejser tlf nr.
70 27 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via evento.dk

Andre aktiviteter fra Pissup Rejser