Hummer Limo Strip

Nørregade 7B, 1. sal
København K Se på kort
Kontakt Annoncøren

Uden tvivl den mest classy måde at ankomme i byen på! Vi tilbyder limousinerne i Budapest (Ungarn), Warszawa (Polen), Krakow (Polen) eller Bratislava (Slovakiet).

Dette er den længste, mest luxuriøse, dyreste og sjoveste limousine, som byen kan tilbyde. Og med i pakken hører en sexet, langbenet polsk skønhed, trænet i at sno sig rundt i bilen og samtidig hælde boblevand op til drengene. Strip show, mousserende vin og en én time lang bytur gennem byens centrum er inkluderet i prisen.

Hver gang du ser en limo efter dette, kan du ikke lade være med at smile! Tilgængelig fra lufthavnen til hotellet. Kan også hyres til at køre jer rundt i byen. Spørg efter detaljer.

Der er kun én af disse herligheder i hver by og den er populær - så hvis du vil have den, så sørg for at booke i god tid. Minimum for en booking er 12 personer (ellers skal I stadig betale for 12), maksimum er 19.

Også tilgængelig uden stripper. Spørg efter detaljer.

Inkluderer:

1 times leje af limo, 2 flasker boblevand, læskedrikke, venlig engelsktalende guide, endnu mere venlig stripper (eller flere!).

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Pissup Rejser

Pissup Rejser:
Pissup Rejser Tlf nr.
70 27 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via evento.dk

Andre aktiviteter fra Pissup Rejser

Andre aktiviteter i samme kategorier