Book M/S Simone L eller M/B Rie

Længde
1-8 timer
Deltagere
1 - 48 personer
Mindstepris (inkl. moms)
3.500,-
Nyhavn
København Se på kort
Kontakt annoncøren

Oplev København helt unikt fra vandsiden

I kan her booke de to skibe M/S Simone, som kan holde 48 personer, eller M/B Rie, som kan holde 12 personer. Bådene kan tage jer på rundtur i Københavns havne og kroge, imens i kan socialisere med kollegaerne eller venner og familie. 

De mange indtryk udefra forstærkes af den hyggelige stemning ombord i et af vores fartøjer, mens vi sejler til vores ynglings steder i Københavns Havn og ud på Øresund. Ombord mærker du straks, den helt rigtig maritime stemning.    

Om du ønsker en hyggelig time tur rundt i havnen, en lidt længere tur der strækker sig ud på Øresund, eller et arrangement ud fra dine egne ønsker og behov, så finder vi altid den helt rigtige løsning for dig og dine gæster.

Alle priser nedenfor er gældende for afsejling t/r fra Refshaleøen, Langelinie Kaj eller Toldboden. For sejlads start/slut andre steder, beregnes et mindre gebyr for forlægning.

M/S Simone L

Simone L. er det største skib der kan bookes i flåden. Det er oprindeligt bygget i 1987 til Søværnet. Hun har, siden hun blev bygget, transporteret flådens personale frem til tilbage mellem Holmen og Toldboden.

Simone L blev fundet, efterladt, i Helsingør i 2015, og i 2018 lykkedes det at erhverve hende. Og nu kan hun være rammerne for jeres event i Københavns Havn, indenfor molerne.

  • Op til 48 passagerer.

  • Timepris: 5.900,00 Kr.

  • Ventetid per påbegyndt ½ time: 1.750,00 Kr.

M/B Rie

M/B Rie er en overdækket motorbåd der kan skabe nogle hyggelige rammer for jeres event. Den er bygget i 2006 efter samme støbeform som Søværnet anvendte til deres 9 meter motorbåde. Båden er fuldt apteret i teak, opvarmet om vinteren og på en varm sommerdag, slår vi kalechen ned. Den perfekte båd til mindre selskaber og private ture.

  • Op til 12 passagerer
  • Fra kr. 2950 pr. time

  • Kan chartres fra min. 1 times sejlads

  • Snacks og drikkevarer kan serveres om bord efter anmodning.

Indhent tilbud idag

Andre aktiviteter fra CPH Shipping ApS

Andre aktiviteter i samme kategorier