Hyggelig sejlads på Green Raft i København

Tid
2-5 timer
Deltagere
2 - 36
Mindstepris (Inkl. moms)
2.900 kr.
Kalvebod Brygge 9 (Udenfor)
København V Se på kort
Kontakt Annoncøren

Den hyggeligste sejlads i København

Tag med på den hyggeligste oplevelse i København med CPH RAFTs tømmerflåde Green Raft! Vi garanterer en afslappende og stemningsfuld sejlads på en smuk tømmerflåde, hvor der er kælet for hver en detalje. Med vores lange bord, skræddersyede hynder, grønne planter og lanterner i hegnet kan I sejle rundt i havnen og nyde de flotte omgivelser på den mest hyggelige måde.

Green Raft er perfekt til alle anledninger - uanset om det er en fødselsdag, polterabend, firmaudflugt eller bare en hyggelig dag på vandet med dine nærmeste. Vores søde skipper sørger for, at I sejler sikkert rundt i havnen, mens I kan slappe af og fokusere på samværet med dem, I holder af.

Vi samarbejder med Green Island CPH, som er en fantastisk oase midt i byen ved Kalvebod Brygge. De laver lækre drinks og smagsfulde snacks og mad, som I kan nyde før, under eller efter jeres sejlads på Green Raft.

Prisen for en sejlads er kun 2900 kr for minimum 2 timer, og I kan tilkøbe ekstra timer for kun 1300 kr. Der er plads til 12 gæster pr. green raft, og vi har tre green rafts med samlet kapacitet på 36 gæster. 

I kan enten bestille mad og drikke fra Green Island eller medbringe jeres egne forfriskninger - valget er helt op til jer.

Vi sørger altid for, at der er redningsveste og en dygtig skipper fra CPH RAFT med på turen, så I kan sejle afsted med tryghed og ro i sindet.

Så book jeres næste hyggelige oplevelse i København med Green Raft og oplev de hyggelige kanaler på den mest afslappende og stemningsfulde måde!

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til CPH RAFT

CPH RAFT:
CPH RAFT Tlf nr.
+4 52 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via evento.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier