Håndlæsning

Prøv også:

Håndlæsning i København

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Håndlæsning

Leder du efter en anderledes aktivitet? Det kan for eksempel være en special fødselsdagsgave eller en polterabendaktivitet. Vi tilbyder håndlæsning i hele Danmark. Det er en rigtig sjov aktivitet og formentligt ikke noget, som du eller resten af gruppen har prøvet før. Hvis I ikke har prøvet håndlæsning før, kan det godt lyde lidt mærkeligt. Men historien bag håndlæsning er faktisk utroligt interessant, og der vil garanteret ikke gå lang tid før, at I har det sjovt til den lidt anderledes aktivitet. Læs med her for at lære lidt mere om håndlæsning, hvordan det foregår, og hvorfor at det er en utrolig sjov aktivitet.

Derfor er håndlæsning en sjov aktivitet

Håndlæsning kan måske godt lyde som noget fusk. Der er rigtig mange, som ikke tror på det. Men selv hvis du er en af dem, som ikke tror på det, kan det måske godt være meget sjovt alligevel.

Der er nogen, som kalder håndlæsning for spådomskunst, og det er ikke helt forkert. En håndlæser kan nemlig se på dine hænder og fortælle lidt om, hvad du allerede har været igennem, samt hvad der måske kommer til at ske i fremtiden. Mere specifikt så kigger håndlæseren på de linjer, som er på håndfladen.

De seks vigtigste linjer er:

  • Livslinjen;
  • Hovedlinjen;
  • Hjernelinjen;
  • Skæbnelinjen;
  • Morallinjen; og
  • Sollinjen.

Hver linje siger hver især noget om din fortid samt din fremtid. Det kan godt være, at en håndlæser ikke kigger på alle linjerne. Nogle vælger måske at fokusere mere på én linje. Det kan for eksempel være, at der er noget ekstra interessant. Det kan også være, at de vælger at fokusere på specifikke linjer fordi, at du har specifikke spørgsmål.

Selvom du måske ikke tror på, at din håndflades linjer kan sige noget om dit liv, er det alligevel meget interessant at se, hvordan en håndlæser arbejder. Det kan også være meget sjovt at sidde og høre dine veninders fremtid.

Lej en håndlæser til dit næste arrangement

Der findes ikke en officiel uddannelse til at blive håndlæser. Mange er selvlærte. Det kan for eksempel være, at de har taget kurser i udlandet. Flere og flere kan dog uddanne sig som håndlæser i Danmark, da flere håndlæsere tilbyder privatkurser eller uddannelser.

En håndlæser har helt tjek på, hvad de forskellige linjer i din håndflade betyder. Men det betyder altså ikke, at de kan forudsige din fremtid ned til mindste detalje. Nogle gange er informationen mere generel. Det er dog meget sjovt alligevel, og flere vælger at hyre en håndlæser til diverse arrangementer. Håndlæsere vil nemlig rigtig gerne dele ud af deres viden, og derfor kan vi tilbyde håndlæsning i hele Danmark.

Håndlæsning kan bruges til rigtig mange arrangementer. Det kan for eksempel være til en polterabend, hvor bruden eller gommen kan få noget viden om deres fremtid. Det kan også være en meget sjov aktivitet til en tøsetur eller lignende.

I har mulighed for selv at tage hen til håndlæseren. Hvis I hellere vil blive derhjemme, er det ofte muligt at betale lidt ekstra for at få vedkommende til at komme ud til jer.

Det laver man ved en håndlæser

Når I tager til en håndlæsning, vil I ofte få en god introduktion til faget. Håndlæseren vil måske forklare lidt om sin egen baggrund. Det kan for eksempel være hvordan, at vedkommende selv er blevet håndlæser. Håndlæseren vil også forklare lidt om kunsten bagved håndlæsning. Det kan for eksempel være, hvad de forskellige foldelinjer på håndfladen normalt fortæller om. De fortæller nemlig hver især noget om et specifikt emne. Herefter vil der være god mulighed for at stille spørgsmål.

Efterfølgende vil det være muligt at få privatsessioner. Hvis det er til en polterabend, kan det for eksempel være, at I betaler for en session til bruden.

Alt i alt er det en utrolig hyggelig og lærerig oplevelse. I vil garanteret få en masse respekt for faget. Det kan også være, at I lærer nok til selv at kunne genkende de forskellige linjer på håndfladen.

Giv en håndlæsning i gave

Har du en veninde, kusine, mor eller anden bekendt, som er utrolig interesseret i spådomskunst? Det kan for eksempel være, at vedkommende ofte ligger tarotkort eller er meget interesseret i stjernetegn. Så vil vedkommende garanteret elske at komme til håndlæsning.

Eftersom vi tilbyder håndlæsning i hele Danmark, er det dejligt nemt at komme til. Det er derfor den perfekte gave. Det kan for eksempel være en fødselsdagsgave eller konfirmationsgave.

Det kan godt være hyggeligt at være flere personer afsted, så måske du også selv ønsker at få din håndflade læst? Det er et rigtigt hyggeligt minde at have sammen, og det er en fed måde at få udforsket sine grænser på.

Har du flere spørgsmål omkring håndlæsning? Så tøv ikke med at kontakte os eller vedkommende direkte.