Tarotkort

Tarotkort og tarotkortslæsning kan både være øjenåbende og underholdende. Indhent tilbud idag.

Prøv også:

Tarotkort og tarotlæsning i København

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

TAROTKORT – Inspiration til fremtiden

Hvad er tarotkort? Forestil dig at: Tarot er som en slags spirituel beautyboks. Ikke en taske med makeup, men en æske fuld af kort og visdom, der gør livet mere farverigt med et strøg af dejlige omsorgsfulde budskaber. Når livet virker gråt og tåget stryger tarotkortene dine rynker væk fra hverdagens bekymringer og udfordringer. At se livet i nye kulørte farver og billeder giver glæden og gløden tilbage.

Tarot består af 78 billedekort, hemmelige tegn, symboler og gådefulde budskaber.  Når du ved hvad du vil i fremtiden, men er i tvivl om hvordan du kommer i mål, så lad tarotkortenes budskaber give dig vejledning og inspiration til hvordan det kommende år kan forme sig.

Vidste du at: Du tænker cirka 70. 000 tanker i døgnet. Når du tænker og gør de samme vaner igen og igen som et fastlagt mønster står du stille. Ja helt stille. Du er nød til at forny dig og spinne nye tanker, følelser og tråde før dit flow slippes fri og flyver på ny.

”Tarot kan være den lille hjælp, der ændre dine tanker, - og giver inspiration til en bedre vej.”

Tarot kort og godt

Der er ingen, der præcis ved, hvor langt tilbage tarotkortenes historie går. Nogle mener, de stammer fra Kina og Korea, hvor man har fundet spillekort helt tilbage til det 11. århundrede under T’ang-dynastiet (618- 908 e.kr.). Andre mener, at de kommer fra Ægypten eller at det var sigøjerne, der bragte dem med fra Indien. Tarotkortene dukkede op omkring 1400 tallet. De første tarotkort så dagens lys i Italien. De rige italienske fyrstefamilier fik designet deres egne tarotæt  med deres eget navn.

Hvem får lagt tarot kort?

Tarotkortene har alle dage været et fascinerende redskab til at spå om fremtiden. Konger, kejsere, dronninger og prinsesser, ja alle slags godtfolk har spurgt sig selv: Hvad mon der vil ske i min fremtid? Tarotkortene er verden over blevet både berømte og berygtede for netop at kunne afsløre næsten alt, hvad man spørger om, hvis det vel og mærke er en dygtig tarot­læser, der tyder kortene.

Der er mange mennesker, der har den opfattelse, at kortene besidder en særlig mystisk kraft med en indbygget forbandelse, der træder i kraft, hvis de ikke bliver behandlet på en særlig måde. Det er gammel overtro, og har ikke noget med virkeligheden at gøre.

Tarotkort er ikke farlige

Tarotkort er lavet af almindeligt papir, som kommer fra et ganske almindeligt træ, som har groet i ganske almindelig jord. De er trykt på et trykkeri med ganske almindelig trykfarve, og der er kun én person i hele verden, som kan gøre ta­rot­kortene farlige, hellige, mystiske eller magiske – og det er dig. Derfor skal du aldrig være bange for at spørge på en forkert måde. Tarotkortene skal være dine tjenere, ikke din Herre.

Tarot er tidens trend

Har du set det meget populære tv serie Badehotellet? Hvor skuespilleren ”Sonja Oppenhagen” spiller rollen som den synske Lydia, der lægger tarotkort for gæsterne på badehotellet?

Det er ikke kun private personer der får lagt kort til festen. Flere og flere velrenommerede firmaer har tilføjet den spirituelle livstil i arbejdsgangen end man gjorde tidligere. Moderne firmaer følger med tidens trend og vil have magi i hverdagen. De har også fået øjnene op for hvad de mystiske og magiske tarotkort kan udrette.

Tarotkort er en kickstarter til en samtale og et projekt, men kan også bruges som en spændende, sjov og seriøs mulighed til at lære hinanden at kende på en glad aften  til personale festen.

Når man læser tarotkort kan man ikke stille ja/nej spørgsmål. Stil i stedet åbne spørgsmål og start med, hvor, hvordan og hvilke muligheder kan vi forbedre i vores firma? Tarotkortene giver stof til eftertanke. Tanker der kan skabe billeder på den indre nethinde. At se sit liv i farver og billeder siger mere end 1000 ord.