Limousine kørsel

Tid
1-8 timer
Mindstepris (Inkl. moms)
1.950 kr.
Sted (Udenfor)
Midt-/Sønderjylland
Kontakt Annoncøren

Limousinekørsel til alle anledninger

Skal du til et arrangement og vil have en uforglemmelig oplevelse? Så er HK Limousinekørsel lige noget for dig!

Vi tilbyder luksuriøs kørsel til næsten alle arrangementer, såsom bryllup, konfirmation, gallatur, polterabend, en sjov tur i byen, firmatur og endda lufthavnskørsel. Vi har alle tilladelser og forsikringer i orden, så du kan trygt sætte dig til rette i vores biler og nyde turen.

HK Limousineservice er ejet af HK Vagt & Security og holder til i Holsted, hvor alle ture starter og slutter. Vi går meget op i et højt serviceniveau, hvor vores gæster altid er i højsædet.

Vores priser er konkurrencedygtige og du kan vælge at booke vores limousiner pr. forbrugt tid eller efter tilbud. Vi har 3 super flotte limousiner til rådighed.

Priserne

priserne starter ved 1950 kr. for den første time og 500 kr. for hver efterfølgende halve time. Hvis der skulle være brug for flere Limousiner, kan vi selvfølgelig også henvise til vores samarbejdspartner. Drikkevarer kan bestilles på forhånd, så du kan nyde en kølig øl, vand eller champagne undervejs. Dog følger der atid en flaske champagne med i prisen, eller en sodavand til konfirmander. Tiden beregnes fra vi kører fra Holsted til vi er tilbage igen.

HK Limousineservice tilbyder Limousinekørsel i hele Danmark, og vores ejer Henrik Kulmbach Gjerdrum står for den daglige drift og tilrettelæggelse. Vi vil gennem høj service og professionalisme opnå høj kundetilfredshed og sikre, at du får en uforglemmelig oplevelse.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud til din næste tur og lad os tage dig med på en luksuriøs køretur, hvor kun fantasien sætter grænserne!

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til HK Limousine Service

HK Limousine Service:
HK Limousine Service Tlf nr.
22 22 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via evento.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier