Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Lej en limousine

Mangler du transport til en speciel begivenhed? Så skal du leje en limousine! Når du lejer sådan en, er du sikker på både at rejse og ankomme med stil. Det er også en fantastisk transportform, hvis I er en lidt større gruppe. Ofte er der nemlig godt med plads i sådan en bil. I kan selvfølgelig leje limousiner i forskellige størrelser, så den passer til netop jeres gruppestørrelse. Vi har samlet alle de bedste tilbud på denne side!

Begivenheder der kræver en limousine

Der kan være mange begivenheder, som kræver en lækker bil. Ofte er det dog en lidt speciel begivenhed.

Mange vælger for eksempel at booke en limousine til polterabender. Der rejser man nemlig meget rundt, og det er fedt at have lækker transport, som er blevet planlagt i god tid.

Det kan også være, at du i stedet bare skal rejse fra A-B. Destinationen kan for eksempel være dit eget bryllup eller en gallafest. Så er det altid rart at ankomme med stil. Du vil garanteret modtage en masse jaloux blikke.

Det kan også være, at du vil hentes af en limousine i kirken efter din konfirmation. Der er nemlig tradition for at blive hentet i kirken på en speciel måde. Nogle bliver hentet af en hestevogn eller en motorcykel – men hvorfor ikke blive hentet af en luksusbil i stedet? Det er da specielt og sejt!

Derfor skal I leje en limousine

I skal leje en limousine, hvis I ønsker at gøre en begivenhed endnu mere speciel. Det er en form for luksus transport, som er både sjov og festlig. For eksempel er der god mulighed for at drikke drinks under kørslen. Ofte vil der også være en minibar. Afhængig af firmaet kan I vælge selv at tage alkohol med eller tilkøbe det.

Derudover er limousiner faktisk også rigtig komfortable. Sæderne er lækre og af god kvalitet. Det betyder, at I kan sidde sammen og snakke.

De kan have meget ekstra udstyr. Det kan for eksempel være et fjernsyn til længere ture, et godt musikanlæg eller festlys. Ekstraudstyret varierer fra model til model. Så sig endelig til hvis I har nogle bestemte ønsker. Er det for eksempel en festlig begivenhed, vil I garanteret gerne have, at bilen indeholder festlys og høj musik. Er det derimod en mere stilet begivenhed, hvor I bare nyder hinandens selskab og et glas champagne, behøver I måske ikke have diskolys.

Limousine i udlandet

Skal I til udlandet, og vil I gerne ankomme til hotellet med stil? Så tilbyder vi også nogle gange limousiner fra lufthavnen til hotellet. Det er dog meget populært, så det er bedst at booke i god tid.

De kan primært bookes i Polen, samt til tider Ungarn og Slovakiet. Det er også muligt at booke en limousine til at køre jer rundt i byen. I vil helt sikkert tiltrække en masse fed opmærksomhed, hvis I ankommer til klubben i sådan en lækker bil. Det er også den perfekte måde at varme op til en nat i byen.

Bilen kommer selvfølgelig med en engelsktalende guide, som kan give jer gode insider tips. Det er selvfølgelig muligt at drikke under kørslen, og ofte vil der også være lidt alkohol inkluderet i lejeprisen.

Skal limousineturen være ekstra speciel? Så vælg at tilføje en stripper til bookingen. Der er altså ikke noget mere sexet end en letpåklædt stripper, som opvarter jer i løbet af køreturen. Så er drengeweekenden vist også skudt ordentligt i gang!

Sådan lejer I en limousine

Det er let at leje en limousine hos os. I kan udfylde vores kontaktformular her på siden. Fortæl os bare hvor mange mennesker I er, samt hvornår I ønsker at leje bilen. Så vender vi tilbage med et uforpligtende prisforslag. I kan også kontakte virksomheden direkte. Deres telefonnumre kan findes her på siden. Bare husk at gøre dem opmærksomme på, at I har fundet dem på evento.dk – så er der nemlig nogle penge at spare. Det er altid lækkert at spare lidt penge, så har I nemlig ekstra penge til alkohol eller andre fede aktiviteter.

Vi tilbyder leje af limousiner i hele Danmark. På vores side kan du vælge hvor, at du befinder dig. Så kan du se de bedste tilbud tættest på dig.

Det koster det

Prisen for at leje en limousine er ikke fast. Det kommer an på antal mennesker, længden af ruten, samt hvor lang tid I gerne vil leje den i. Ofte vil der dog være en fast mindstepris.

Der er penge at spare, hvis I går sammen flere personer. Nogle firmaer kræver, at I for eksempel skal betale for mindst 12 personer, selvom I egentligt er færre. Så gælder det om at invitere nogle flere, da det jo vil være billigere for jer. Det er desuden også ofte sjovere, jo flere personer I er.

Se også Lej en limousine de her steder: Lej en limousine i Randers, Lej en limousine i Kalundborg, Lej en limousine i Skanderborg, Lej en limousine i Glostrup, Lej en limousine i Assens, Lej en limousine i Guldborgsund, Lej en limousine i Silkeborg, Lej en limousine i Køge, Lej en limousine i Herlev, Lej en limousine i Favrskov, Lej en limousine i Halsnæs, Lej en limousine i Ballerup, Lej en limousine i Morsø, Lej en limousine i Læsø, Lej en limousine i Tønder, Lej en limousine i Stevns, Lej en limousine i Middelfart, Lej en limousine i Odense, Lej en limousine i Allerød, Lej en limousine i Brønderslev, Lej en limousine i Norddjurs, Lej en limousine i Hillerød, Lej en limousine i Billund, Lej en limousine i Rudersdal, Lej en limousine i Holbæk, Lej en limousine i Frederikssund, Lej en limousine i Slagelse, Lej en limousine i Vesthimmerland, Lej en limousine i Ishøj, Lej en limousine i Struer, Lej en limousine i Aabenraa, Lej en limousine i Lolland, Lej en limousine i Odder, Lej en limousine i Næstved, Lej en limousine i Tårnby, Lej en limousine i Faaborg-Midtfyn, Lej en limousine i Grønland, Lej en limousine i Nyborg, Lej en limousine i Dragør, Lej en limousine i Horsens, Lej en limousine i Hørsholm, Lej en limousine i Thisted, Lej en limousine i Viborg, Lej en limousine i Ringsted, Lej en limousine i Rebild, Lej en limousine i Solrød, Lej en limousine i Skive, Lej en limousine i Furesø, Lej en limousine i Vejle, Lej en limousine i Holstebro, Lej en limousine i Herning, Lej en limousine i Aalborg, Lej en limousine i Svendborg, Lej en limousine i Vordingborg, Lej en limousine i Sorø, Lej en limousine i Rødovre, Lej en limousine i Hjørring, Lej en limousine i Vallensbæk, Lej en limousine i Haderslev, Lej en limousine i Kerteminde, Lej en limousine i Gladsaxe, Lej en limousine i Ikast-Brande, Lej en limousine i Esbjerg, Lej en limousine i Vejen, Lej en limousine i Syddjurs, Lej en limousine i Hvidovre, Lej en limousine i Gribskov, Lej en limousine i Varde, Lej en limousine i Mariagerfjord, Lej en limousine i Høje-Taastrup, Lej en limousine i Bornholm, Lej en limousine i Helsingør, Lej en limousine i Greve, Lej en limousine i Ærø, Lej en limousine i Fredericia, Lej en limousine i Albertslund, Lej en limousine i Sønderborg, Lej en limousine i Gentofte, Lej en limousine i Frederiksberg, Lej en limousine i Kolding, Lej en limousine i Roskilde, Lej en limousine i Hedensted, Lej en limousine i Nordfyn, Lej en limousine i Langeland, Lej en limousine i Faxe, Lej en limousine i Fredensborg, Lej en limousine i Lejre, Lej en limousine i Lemvig, Lej en limousine i Samsø, Lej en limousine i Lyngby-Taarbæk, Lej en limousine i København, Lej en limousine i Århus, Lej en limousine i Egedal, Lej en limousine i Frederikshavn, Lej en limousine i Fanø, Lej en limousine i Odsherred, Lej en limousine i Ringkøbing-Skjern, Lej en limousine i Jammerbugt, Lej en limousine i Broendby og Lej en limousine i Nykøbing Falster