Striptease & stripshow

Ingen rigtig polterabend uden en stripper... Her finder du masser af gode strippere, både mandestrippere og kvindelige strippere. Der er annoncer for strippere i hele landet, men vær opmærksom på, at strippere ofte gerne kører langt for at give et godt stripshow.

Underkategorier

Underkategorier

Find inspiration i underkategorierne til Striptease & stripshow.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Striptease & stripshow

Strip er en utrolig sexet og sjov aktivitet. Strip kan foregå på rigtig mange måder. For eksempel kan du booke en privat stripper, men du kan altså også tage på stripklub. Lyder det som noget for dig? Så tjek vores udbud af forskellig slags strip. Vi tilbyder forskellige stripshows i hele Danmark, så mon ikke at du også kan finde et event, som passer til dig.

Forskellige slags strip

Når man snakker om strip, snakker man tit om mandestrip eller pigestrip. Kvinder foretrækker for eksempel ofte at se mandestrip, mens mænd ofte foretrækker at se pigestrip. Det er ofte fordi, at der er mest sexet at se det andet køn strippe – så længe man er heteroseksuel altså.

Men indenfor stripverdenen findes der altså rigtig mange slags strip. Det er for eksempel meget populært at tage på stripklub. På en stripklub sidder du ofte sammen med dine venner og kigger på stripperen. Der kan godt være mere end en stripper i gang på samme tid.

Du kan dog også vælge mere privatstrip. Så kan det være, at du kommer ind i et privat lokale. Privatstrip kan dog også foregå i hjemmet. Her kan du bestille en stripper hjem til dig selv. Det er en helt anden oplevelse end at være på stripklub.

Vælger du privatstrip kan det nogle gange være muligt at tilkøbe en lapdance – og det er altså virkelig frækt! Du kan få både mandestrip og pigestrip privat. Muligheden for lapdance afhænger af stripperen. Hvis det er muligt, koster det ofte mere.

Hvorfor er strip så godt?

Hvis du ikke har været til strip før, er det måske svært at forstå, hvorfor det er så fedt. Men til stripshows kan I altså få lov til at give helt slip. I skal ikke bekymre jer om at være dumme eller kunne lide noget forkert. Nyd i stedet stripshowet til fulde.

Selv hvis stripperen ikke smider alt tøjet, er det stadig en virkelig fed oplevelse. Det gælder både mandestrip og pigestrip. Mange føler, at stripklubber giver dem et frirum, hvor de bare kan være sig selv. Måske du vil have det på samme måde?

Det at se en anden person smide tøjet langsomt og sensuelt er ulig nogen anden oplevelse. Det er bare utroligt frækt.

Der findes rigtig mange typer stripshows. Hvad I bør vælge, kommer helt an på, hvor meget I egentligt er til. For eksempel det ofte også muligt at vælge et dobbeltstripshow. Det kan være med to kvinder eller blandede køn. Hvis I er til noget lidt vildere, kan I vælge dildoshows eller body tequila. Hvis I booker en stripper, kan I være med til at komme med forslag. Det kan for eksempel være, at der er et bestemt slags stripshow, som I drømmer om at se.

Book strip til din polterabend

Overvejer du strip til din polterabend? Så læs med her.

Det er meget traditionelt at booke strip til sin polterabend. Det er meget forskelligt, om folk bestiller en privatstripper til derhjemme eller tager på stripklub.

Det at se strip er ikke bare en fræk oplevelse. Det er også en sjov og vild oplevelse, som skaber en virkelig fed feststemning! Det er derfor den perfekte aktivitet til en polterabend.

Hvis I skal booke en stripper til en polterabend, kan det være fedt at tilkøbe lidt ekstra specielt. Det kan for eksempel være topløs servering for drengene. Her vil stripperen altså gå topløs rundt og servere jer drinks efter showet.

Søger I noget ekstra vildt? Så kan det være, at I skal lede efter en stripper i en limousine. Der er bare noget specielt ved at sidde i en lækker bil og kigge på en lækker mand eller kvinde smide tøjet.

Vi kan klare næsten alle slags stripshows. Har I et specifikt ønske? Så kontakt os. Det er kun jeres fantasi, som sætter grænser.

Stripundervisning

Er du ikke så meget til at se på strip, kan du vælge at tage til stripundervisning. Stripundervisning vil foregå på en danseskole, og det vil helt sikkert være enormt sjovt og lærerigt. I vil få tips til, hvordan I smider tøjet på den mest sexede måde. I behøver dog ikke rent faktisk smide tøjet. Det er i den grad muligt at lære en masse teknikker uden, at I behøver være nøgne. Det er derfor heller ikke meget grænseoverskridende. Hvis I ikke er vant til at danse sexet foran folk, kan det dog godt tage lidt tid før, at I føler jer helt komfortable.

Stripundervisning er for eksempel en rigtig sjov aktivitet til en polterabend. Bruden vil helt sikkert have det enormt sjovt, og måske hun kommer til at lære nogle ting, som hun kan bruge på bryllupsnatten. Stripundervisning er et rigtig fedt alternativ til den traditionelle polterabendstripper. Det er sexet, sjovt og skaber sammenhold og så er I desuden klar til at lave jeres egen strip bagefter.