Rejser til Irland

Odinsvej 2
Oksbøl Se på kort
Kontakt Annoncøren

Rejser til Irland - spørg eksperten og få de bedste tips

Der er desværre meget få rejsebureauer, der har et dybtgående kendskab til Irland og de store oplevelser, der venter på den grønne ø. Vores mål er, at mange flere mennesker får øjnene op for de enestående oplevelser, der venter i Irland..

Vi har rejst mere end 400 gange i Irland og kender en utal af hoteller, B&B, seværdigheder og aktiviteter til f.eks. vandreture, food & drink, historie eller kultur. Vi kan derfor rådgive om de bedste oplevelser i Irland for både foreninger, virksomheder og private, der vil "noget andet og mere". Det stiller store krav til at kende destinationen, attraktionerne samt at turde overraske de rejsende positivt - at give jer mere end I forventede. Og også gerne foreslå jer områder, som I aldrig havde forestillet jer at bevæge jer ud i. Det er dét, der skaber de unikke rejseoplevelser - og gør at rejsen bliver en livslang oplevelse.

Foreningsrejser, studierejse eller privat oplevelsesrejse?
Vi kommer gerne med gode forslag til den bedste sammensætning af både individuelle og grupperejser til Irland samt konference- / studie- / teambuilding-rejser, personaleudflugt eller bare som ren oplevelsesrejse - fra week-end-ture til flere uges rejser.
Og vi har altid tips til unikke oplevelser, hvor I kommer tæt på de lokale eller deltager i en seisiun på den helt lokale pub. Forslag til rejser er helt gratis og uforpligtende.Tek. arr.: Kultur-Retur/Team-Island cvr.: 29809895.

Enestående oplevelser overalt
Irland er rig på enestående oplevelser, og her er et meget lille udpluk af, hvad vi synes I bl.a. bør opleve i Irland:

 • Se solopgangen i Newgrange - et ældgammelt kultsted, der er mere imponerende end pyramiderne
 • Tage på hval- og delfincruise ved Shannon-floden
 • Vandre i de smukke landskaber i bl.a. Connemare, Slieve League, Achill Island, Sheeps Head og Glendalough
 • Føle suset på kanten af de lodrette havklipper ved Dun Aongus på Inis Mór
 • Smage en Guinness på Ti Chairbre i Drogheda med trad. sessions
 • Se irsk stepdance, deltage i Hurling, lære at spille Bodhran
 • Bo på de små, hyggelige B&Bs i bjergene
 • Mærke spiritualiteten ved den hellige St. Beriherts Well
 • Feste på en Hooley Night på Johnny Fox´ Pub i Wicklow Mountains
 • Nyde de hvide sandstrande med det blå, blå Atlanterhav
 • Få smagsprøver hos de lokale producenter af irsk øl og whiskey

samt mange andre kendte og ukendte oplevelser, som venter på jeres besøg.

Selv på en week-end, kan man nå utroligt meget, - og det er bílligere end man forventer....  Vejret er altid godt i Irland - varmt, solrigt og tørt, hvis man kommer på de rigtige tidspunkter. Og hvis det endelig skulle regne, så har man en god anledning til at besøge den nærliggende pub og høre de lokale musikere.

Vigtigt med tidlig tilmelding
Vores grupperejser lukker mindst godt 2 måneder før afgang, da vi ellers ikke kan garantere fly og hotel. Ved for lille antal gæster aflyses rejsen, og gæsterne tilbydes en anden afgang eller 100% refusion af indbetalt depositum.
Vi ved, at mange rejsende tror, at en rejse bliver billigere, hvis man venter med bestilling til sidste øjeblik, men dette gælder kun for få charterbureauer. De SKAL have afsat det købte antal pladser, som ofte sælges som restpladser lige til afgang.
Vi - og de fleste andre almindelige rejsebureauer - booker det antal pladser, som der er tilmelding til, da det er den eneste måde, hvor vi kan sikre vores gæster de bedste priser. Derfor er det vigtigt, at I tilmelder jer så tidligt som muligt til vores rejser. Engang imellem er vi i stand til at finde fly- og hotelpladser til gæster med kort tilmelding, men som regel bliver fly og hotel væsentlig dyrere.

Vi glæder os til at give jer nogle uforglemmelige oplevelser i Irland. Rejser med personlighed, hjerte & sjæl. Det bli´r ikke bedre!

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til claus hebor

claus hebor:
claus hebor Tlf nr.
31 12 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via evento.dk

Kategorier

Andre aktiviteter fra claus hebor