An Irish Evening

Deltagere
100 - 1000 personer
Odinsvej 2
Oksbøl Se på kort
Kontakt annoncøren

Vi inviterer på en eventyrlig rejse til Irland gennem vores event-koncept "An Irish Evening". Det er en anderledes event med en vellykket blanding af flot underholdning, kulinariske nydelser og medrivende musik, som giver jeres gæster et indtryk af den helt enestående irske atmosfære "craic".
Vi skaber en stemning som sidder I på den verdenskendte pub Johnny Fox´ i Wicklow Mountains til en Hooley Night. Og efter sådan en aften ved alle, hvorfor irerne har den positive indstilling, at "en fremmed er en ven, du endnu ikke har mødt"!

Medrivende musik & underholdning for alle mellem 20 -105
"An Irish Evening" er en kombination af traditionel irsk musik, danseshow og et flot koncert med de bedste irske bands og dansetrupper. Aftenen kan udbygges med middag, foredrag, whiskey-smagning og andre aktiviteter. Musik og show leveres af irske musikere og dansere, der præsenterer både den traditionelle og den moderne irske kultur. Fælles for grupper er den enestående vitalitet, musikaltet og livsglæde, der er så kendetegnende for Irland. Til en irsk aften hører naturligvis lokal øl som O´Hara´s Craft Beer samt irsk whiskey - måske som whiskey-smagning - og foredrag om Irland. Vi kan være behjælpelige med kontakter eller simpelthen levere det hele i én samlet pakke.

Få konkret tilbud eller yderligere information
Vi har stor erfaring med at organisere og markedsføre arrangementer og kan hjælpe jer med rådgivning til at få hele arrangementet til at klappe.

Indhent tilbud idag

claus hebor hjemmeside
claus hebor tlf nr.
31 12 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via evento.dk

Andre aktiviteter fra claus hebor

Andre aktiviteter i samme kategorier