Whiskeysmagning, øl-smagning og foredrag om Irland

Længde
1-2 timer
Deltagere
5 - 200 personer
Odinsvej 2
Oksbøl Se på kort
Kontakt annoncøren

Irsk whiskey & øl-smagning

Vi arrangerer events med irsk whiskey- og/eller ølsmagning, som kan udvides med et multimedie-foredrag og musik.

De fleste kender nok de almindelige irske whiskeys som Jameson, Bushmills og Tullamore Dew, men Irland producerer faktisk nogle fantastisk spændende og velsmagnede whiskeys, single malts og Pot Stills. Irsk øl er også verdenskendt som Guinness og Kilkenny, og hvis man har rejst lidt rundt i Irland kender man også O´Hara´s, KInnegar, Murphy´s og McFarlane. Og det er bestemt ikke nogen tilfældighed, at irsk øl og whiskey er værdsat over hele verden, og at Guinness nok er det mest berømte brand i verden - med de mest originale kampagner med irsk humor.

Få et arrangement i jeres firma, forening eller privat
Vi arrangerer Irish Whiskey & Beer Tastings for både virksomheder, foreninger og private, hvor vi i fællesskab sammensætter det program af gode whiskeys og/eller øl, som passer til gæsterne. Det kunne være gode whiskeys som Redbreast (pure Pot Still whiskey, som whiskey oprindelig blev produceret i Irland), Commemare (den eneste "tørve-whiskey" i Irland), Tullamore og Teeling eller nogle af de mere ukendte whiskeys som The Whistler, Silkie, Dingle, Slane og de mange andre gode pot still og malt whiskeys.
Samtidig får I en grundig indføring i de udvalgte whiskeys og øl, samtidig med at det krydres med oplevelser, fotos og film fra Irland - og der kommer også en irsk joke eller 2 undervejs, så vi får den rigtige stemning af irsk "craic."

Det siger gæsterne
STOR ros til dig for et supergodt arrangement, og jeg er sikker på, at de fleste var meget tilfredse. Vi solgte alle billetter. og det kan jeg kun være begejstret for.
Jeanni Scalamonti, leder af kulturområdet, Brøndby Kommune, marts 2017

Hvorfor er irsk whiskey speciel?
Whiskey er faktisk en irsk opfindelse! Det var det irske keltiske folk Scoterne, som i 6-800-tallet tog Uisga Beatha (betyder ”water of life”) med til Caledonia, som jo så senere kom til at hedde Skotland.
Skotsk og irsk whiskey laves at nøjagtig de samme råvarer: maltet byg og vand, men der kan være meget forskel på whiskeyen: irsk whiskey er lavet af malt (spiret byg), som er tørret i lukkede ovne, d.v.s. de får ikke den meget røgede og tørvede smag, som skotsk whisky er kendt for. Samtidig er irsk whiskey ofte destilleret 3 gange mod kun 2 – og endda nogle gange kun 1 – i Skotland. Resultatet er en meget  mere blød og venlig whiskey, der måske ikke smager så særpræget og egenartet som skotsk whisky, men som til gengæld kan drikkes af alle.  Og smagen bliver kun fremhævet af lige at få et drop vand i whiskeyen, - så kan selv de mest sippede dame lide den. Irsk Whiskey staves iøvrigt altid med ”ey” og ikke som skotsk kun med ”y”.
 
Besøg et irsk whiskeydestilleri
Hvis man skal besøge et irsk whiskey destilleri, så er der masser af muligheder i Dublin og rundt om på hele øen. Vi har kontakt med alle destillerier i Irland, og kan få arrangeret specialbesøg og -smagninger.
Vi har stor erfaring med at organisere og markedsføre arrangementer og kan hjælpe jer med rådgivning til at få hele arrangementet til at klappe. Vi kan også udbygge en whiskey- og/eller ølsmagning med levende musik, således at det bliver til et helaftens-arrangement.
Samtidig kan vi levere markedsføring af arrangementet - både i form af færdigt materiale som flyers, annoncer og website samt konkrete aktivieteter, der sælger billetterne.
Vi står naturligvis til rådighed med yderligere oplysninger, og glæder os til at høre fra dig.

Indhent tilbud idag

Andre aktiviteter fra claus hebor

Andre aktiviteter i samme kategorier