Book en mimer

Sted (Inde/ude)
Hele landet
Kontakt Annoncøren

Oplev den klassiske mimer i striber og hvid sminke, som skaber forskellige karakterer, visuelle sketches og animeret interaktion. Vores mimer bruger fysisk teater til at skabe illusioner, animerede figurer og visualisere "usynlige" objekter og kræfter, ved at bruge teknikker hentet fra electric boogie, robotdans, slowmotion og slapstick.

Vi tilbyder også en alternativ mulighed til den klassiske mimer - sølvmimeren, som er perfekt til events med et mere futuristisk tema. Uanset hvilken type mimer du vælger, vil du opleve en enestående optræden fyldt med spænding og sjov.

Vores mimer kan optræde enten med mimeshow, varieténummer eller ved at imitere og parodiere, og kan også mingle rundt blandt gæsterne. Vi kan også bruge specielle kostumer og bevægelser til at skabe mere specifikke figurer og tilpasse os til dit arrangement.

Vores mimer er oplagt til en lang række af arrangementer, fra parader og musikfestivaler til teaterforestillinger og firmafester. Vi kan også medvirke i tema-events som jul, halloween, sci-fi og Chaplin. Vi kan skræddersy vores optræden til dit arrangement og skabe en helt særlig oplevelse for dine gæster.

Så kontakt os i dag, og lad vores mimer underholde dine gæster med deres sofistikerede og nærmest overnaturlige bevægelser. Vi vil med glæde hjælpe dig med at skræddersy den perfekte optræden til dit arrangement.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Kasper Jensen

Andre aktiviteter fra Kasper Jensen

Andre aktiviteter i samme kategorier