Ildshow

Sted (Inde/ude)
Hele landet
Kontakt Annoncøren

Oplev en helt særlig stemning og imponerende tricks med vores ildshow! Vores ildartister jonglerer med ildstave, kaster, snurrer og griber ild i et flot og spændende show, som vil skabe en unik og magisk atmosfære til dit udendørs arrangement.

Vores ildshow er perfekt til lune sommernætter, udendørs koncerter og andre arrangementer, hvor du ønsker at skabe en ekstraordinær oplevelse for dine gæster. Vi tilbyder 20-30 minutters shows eller optrædener med et enkelt nummer, som kan tilpasses til jeres ønsker og behov.

Vi optræder ofte to ildartister sammen, men vi kan sammensætte et større show med flere artister, som passer perfekt til jeres arrangement. Vi kan også tilføje poetiske eller komiske fakirnumre samt ildslugning til vores shows, så det bliver en uforglemmelig oplevelse for dine gæster.

Vores ildshow er en fantastisk erstatning for fyrværkeri og kan skabe en magisk og intim stemning, som passer perfekt til en aften efter solnedgang. Det kan også være en oplagt mulighed i de mørke vintermåneder og kan skabe stemning op mod jul, for eksempel i forbindelse med udendørs arrangementer som julemarked.

Vi tilbyder også indendørs ildshows i store lokaler, haller og på store scener. Disse shows skal være af kort varighed på grund af røgudvikling fra lampeolie.

Så kontakt os i dag, og lad os sammen skabe en unik og magisk oplevelse for dig og dine gæster med vores imponerende ildshow. Vi leverer gerne et større show, som passer til dit arrangement og finder flere artister, så du kan være sikker på en uforglemmelig oplevelse!

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Kasper Jensen

Andre aktiviteter fra Kasper Jensen

Andre aktiviteter i samme kategorier