Cirkusshow

Sted (Inde/ude)
Hele landet
Kontakt Annoncøren

Oplev en verden af fantastiske tricks og gakkede gangarter! Vores cirkusshow er fyldt med morskab og tempo, som vil underholde både børn og voksne. Med største behændighed vil vores dygtige artister præsentere en bred vifte af mimik, jonglering, akrobatik og multiartisteri i verdensklasse.

Vores show er en unik oplevelse, som vil efterlade dig og dine gæster målløse. Fra klovnede krumspring til utrolige cirkustricks, vil vores artister få dig til at grine og måbe af deres færdigheder. Med humor og snak vil de præsentere en lang række af fantastiske tricks, som vil imponere alle.

Vi tilpasser vores show til publikum og de fysiske rammer, så det passer perfekt til jeres arrangement. Vi tilbyder shows på 30 eller 45 minutter, men det er også muligt at opdele showet i flere dele og lave flere forskellige shows til samme arrangement.

Vores cirkusartist har en lille vogn med en højtaler på, så vi kan optræde hvor det passer jer bedst. Vi har også mulighed for at levere shows med ekstra artister eller supplere med en cirkusworkshop.

Så gør dit næste arrangement til noget helt særligt med vores fantastiske cirkusshow! Kontakt os i dag for at booke en uforglemmelig oplevelse.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Kasper Jensen

Andre aktiviteter fra Kasper Jensen

Andre aktiviteter i samme kategorier