Juleshow og julenisse

Sted (Inde/ude)
Hele landet
Kontakt Annoncøren

Juleshowet over dem alle

Gør julearrangementet ekstra magisk med vores fantastiske juleshow! Vi tilbyder optrædener ved julefrokoster, juletræsfester og julemarkeder, som passer perfekt til både børn og voksne.

Vores juleshows tager udgangspunkt i den spøjse nissekarakter, kendt for deres humor, snilde, magi og musikalitet. Vi tilbyder indendørs og udendørs optrædener og kan skræddersy vores shows til dit arrangement. Vi kan også optræde med vores almindelige shows i julen.

Vores juleshow er fyldt med julegøgl og nissestreger, pakkepost og julefrost, komisk jonglering og mime, gavejonglering og cirkusartisteri. Du kan også opleve vores mekaniske nisse og mime, som er en spøjs figur med animerede gangarter, og som kan jonglere med pakker og lave store sæbebobler.

Vi kan også tilbyde bordunderholdning, varieténumre med juletema og ildshow i vintermørket, som vil skabe en varm og magisk stemning til dit arrangement.

Så kontakt os i dag, og lad vores juleshow skabe en unik og mindeværdig oplevelse for dig og dine gæster. Vi tilbyder også muligheden for nissen til at dele gaver ud og tænde juletræet, så du kan få en hel pakke af juleunderholdning fra os!

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Kasper Jensen

Andre aktiviteter fra Kasper Jensen

Andre aktiviteter i samme kategorier