Bow combat

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Bow combat

Leder du efter en sjov aktivitet? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har nemlig samlet de bedste steder i Danmark, som tilbyder bow combat som aktivitet. Bow combat kaldes også archery og minder på mange måder om bueskydning. Det er en aktivitet, hvor I kommer til at lege med bue og pil. Det er en perfekt aktivitet til jer, som søger action og lidt konkurrence. I vil helt sikkert ikke fortryde at prøve bow combat!

Derfor er bow combat den perfekte aktivitet

Bow combat er egentligt bare bueskydning med lidt ekstra action. Hvor bueskydning måske fokuserer lidt mere på teknikken og læringsprocessen, er action og adrenalin altså i hovedsædet ved bow combat. Combat betyder nemlig kamp – og det er lige netop det, som I skal gøre som gruppe: bekæmpe hinanden.

Det er en sjov aktivitet, hvor jeres adrenalin helt sikkert vil komme til at pumpe. Selvom I skal bekæmpe hinanden, er der selvfølgelig stadig plads til sjov og spas. Det kan for eksempel være sjovt, når ens holdmedlem kommer til at ramme helt ved siden af eller falder over sine egne fødder.

Når I laver bow combat, kan I vælge at spille alle-mod-alle. Så er der altså ingen alliancer eller lignende. I kan dog også sagtens blive opdelt i hold. Bow combat er nemlig den perfekte aktivitet for grupper af alle størrelser. I jeres hold kan I konkurrere mod hinanden. Se for eksempel hvilket hold der kan skyde flest modstandere. Det kan også være, at I skal hente et flag fra modstanderens banehalvdel. Det er kun fantasien, som sætter grænser.

Bow combat i hele Danmark

Bow combat foregår ofte i store haller eller på et udendørsområde hos eventcentre. Det er en populær aktivitet, som tilbydes af rigtig mange eventcentre. Derfor kan I også med god sandsynlighed finde et evencenter nær jer, som tilbyder bow combat.

MEN I behøver altså ikke bo nær et eventcenter. Flere udbydere af bow combat tilbyder nemlig at køre ud til jer. Det kan for eksempel være, at det er en aktivitet for en skole eller en arbejdsplads, som har en stor hal. Hvis I vil afholde aktiviteten udenfor, kræver det bare en stor græsplæne på cirka 20x20 meter.

Hvis I vælger at holde hos jer selv eller ved jeres arbejdsplads, vil det ofte koste lidt ekstra i benzinpenge. Til gengæld vil instruktøren komme ud med alt det udstyr, som I har brug for.

Instruktøren vil først gå igennem teknikken og grundreglerne. Så er I nemlig helt klædt på til at deltage i aktiviteten. Herefter kan det være, at I får lov til at øve jer lidt før, at konkurrencedelen starter. Instruktøren kan også hjælpe med at finde på aktiviteter. Det kan for eksempel være, at I gerne vil deles op i hold og kæmpe mod hinanden på mange forskellige måder. Her kender instruktøren sikkert en masse gode lege, som vil få jeres adrenalin til at pumpe.

Events hvor bow combat er en god idé

Det er de færreste begivenheder, hvor det ikke er en god idé at lave bow combat. Det kan for eksempel være begivenheder, hvor der er en masse børn. Bow combat er generelt en rigtig sjov aktivitet, som langt de fleste mennesker vil nyde at tage del i.

Det er især populært at tage til bow combat, hvis man holder polterabend eller en teambuilding øvelse. Når I laver archery, lærer I lynhurtigt hinanden at kende. Det er derfor især den perfekte aktivitet til en gruppe mennesker, som måske ikke kender hinanden så godt. For at vinde konkurrencerne og bekæmpe det andet hold er I især nødt til at arbejde godt sammen. Det er derfor populært at bruge archery som del af en teambuilding øvelse.

I behøver dog hverken holde polterabend eller teambuilding for at nyde bow combat. Det kan sagtens være en aktivitet, som I bare laver til en fødselsdagsfest. Det kan også være, at I bare er en gruppe venner, som vil ud og have det sjovt sammen på en lidt speciel måde.

Andre adrenalin pumpende aktiviteter

Bow combat er en aktivitet, som næsten alle kan deltage i. Den gør nemlig for det meste ikke ondt. Det skyldes, at pilene selvfølgelig ikke er ægte. Derudover har I godt med beskyttelse på. På trods af det er det altså stadig en action fyldt aktivitet.

Men hvis I ønsker mere action, kan I prøve paintball i stedet. Paintball er på mange måder samme koncept – det gør bare en hel del mere ondt, og I kan godt risikere at få nogle ordentlige blå mærker. Her skyder I nemlig med kugler, som splatter ud. Det gør det dog bare mere spændende, da det er meget vigtigere at undgå at blive skudt.