Bumperballs

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Bumper balls

Leder du efter en udendørsaktivitet, som alle kan være med til? Så er bumper balls lige netop noget for dig. De store oppustelige bolde kan bruges af både børn og voksne. De passer perfekt til et væld af forskellige begivenheder. Bumper balls bliver mere og mere populære, og det er bestemt ikke uden grund. Vi har samlet alle de bedste steder i Danmark, som tilbyder bumperballs. Ønsker du et uforpligtende tilbud? Så udfyld formularen her på siden eller kontakt udbyderen direkte. Du får en ekstra god pris, hvis du siger, at du er faldet over stedet på denne hjemmeside.

Hvad er bumper balls?

Bumper balls er kort sagt store og oppustelige bolde, som I kan tage på. Man kan altså godt sige, at bolden er en slags dragt. Det betyder, at jeres overkrop og hoved er inde i bolden. Bare rolig, de er gennemsigtige, så det er stadig muligt at se imens! Da jeres ben er fri, er pointen altså, at I løber rundt iført bolden. Det kan for eksempel være, at I spiller fodbold, imens I har bolden på jer. Det er i hvert fald sjovt og en ret anderledes måde at spille fodbold på!

Da bolden er meget stor og pustet godt op, kommer I ikke til skade, hvis I for eksempel falder. Faktisk er der god mulighed for at være ret vilde med dem. For eksempel er det meget populært at bryde med dem på.

Bumper balls prisen varierer meget og afhænger også ofte af, hvor mange deltagere der er. Generelt kan man dog sige, at jo flere deltagere, jo billigere er prisen per person.

Lej bumper balls til din næste begivenhed

Det er muligt at leje bumper balls hjem til jer selv. Det kan for eksempel være, at I ønsker bumper balls til en sommerfest eller lignende. Men det kræver altså enormt meget plads og kan ikke altid anbefales.

Hvis I tager hen til et ordentligt center, vil der for eksempel være en uddannet instruktør. Det betyder, at vedkommende kan sætte jer ordentligt ind i, hvordan bumper balls fungerer. Personen kan også hjælpe jer med at få dragten til at sidde ordentligt. Det er vigtigt, at den sidder ordentligt, så I ikke kommer til skade. Instruktøren kan også give jer fif til, hvordan I bedst bevæger jer, når I er iført bolden.

Derudover kræver det faktisk en del af puste bumper balls op. Det kræver en speciel maskine. Centre, som tilbyder bumper balls som aktivitet, har selvfølgelig denne maskine. De har også ofte en speciel bane, hvor aktiviteten foregår. Hvis I for eksempel ønsker at bryde eller spille fodbold, kræver det jo for eksempel en ordentlig bane. Instruktøren kan desuden også komme med idéer til forskellige aktiviteter.

Det er altså mindre stressende at køre hen til et aktivitetscenter end at holde aktiviteten derhjemme i haven.

Sjov aktivitet for folk i alle aldre

Alle – måske lige bortset fra helt små børn – kan bruge bumper balls. Det kan dog være en fordel at fordele folk, så det er nogenlunde samme aldersgruppe, som spiller sammen. Nogle foretrækker for eksempel, at det er lidt vildere end andre.

Bumper balls bliver brugt til mange begivenheder. Det er for eksempel en rigtig fed aktivitet til Blå Mandag. Mange tager normalt ud og kører gokart, men det her er altså en anden lidt anderledes aktivitet, som stadig er super sjov.

Hvis I leder efter en fed polterabend aktivitet, kan denne også bruges. Det kan nemlig hurtigt blive en fysisk vild aktivitet. Ofte vil eventcentre, som tilbyder denne aktivitet, også have en masse andre fede aktiviteter. Det er derfor muligt for jer at prøve flere aktiviteter det samme sted.

Det er generelt bare en rigtig fed gruppeaktivitet, da I snildt kan være 20 personer. Perfekt til for eksempel fejring af en børnefødselsdag.

Hold for eksempel bumper balls konkurrencer

Det er fedt bare at lege med bumper balls. Det indebærer blandt andet at løbe rundt, løbe ind i andre deltagere og smide sig selv ned på jorden. I vil hurtigt finde ud af, at der slet ikke er noget at være bange for. Efter noget tid bliver det dog kedeligt. Der findes derfor masser af lege, som I kan deltage i med bumperballs – og mange af de lege har et konkurrenceelement.

Den mest populære aktivitet er nok fodbold. Fodbold med disse slags bolde er noget hårdere end normal fodbold. Det er nemlig hårdt at løbe med den ekstra vægt. Fodbold er også svære, da det er svært at komme helt tæt på modstanderen. Det er altså ikke særlig let for eksempel at tackle spillere fra det andet hold eller stjæle bolden.

Det er dog også meget populært at bryde iført bumper balls. Det er både sjovt at kaste den anden person ned på jorden samt selv at blive kastet ned på jorden. Det vil ofte være 1-mod-1 brydning.