Flødebollekursus

Vi har desværre ikke fået nogle events her endnu. Vi arbejder på det! Kontakt os ([email protected]) hvis du gerne vil være listet her.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Flødebollekursus

Elsker du søde sager og chokolade? Kan du godt lide at være kreativ i et køkken? Så skal du overveje at tage til et flødebollekursus. Til et flødebollekursus lærer du nemlig at lave dine helt egne flødeboller – og du får selvfølgelig også lov til at spise dem eller tage dem med hjem bagefter. Det er en rigtig hyggelig aktivitet, og du kan sagtens tage til et flødebollekursus alene. Se vores udbud af flødebollekurser her på siden.

Flødebollens historie

Flødebollen er faktisk dansk. Den stammer helt tilbage fra 1800-tallet, men blev først fabriksproduceret i starten af 1900-tallet. Det gjorde den af en chokoladefabrik i Aarhus.

Selvom det hedder en flødebolle, består den faktisk ikke af fløde. Skummet indeni er piskede æggehvider, som er tilsat sukker. Det er sat på en vaffelbund og er så blevet overtrukket med chokolade. Mange producenter drysser kokos oven på. Efterhånden finders der rigtig mange smage! Det er muligt at få forskellige bunde såsom marcipan. Æggehviderne kan også blive tilsat smag såsom for eksempel hindbær eller lakrids. Før i tiden blev flødebollerne overtrukket med mørk chokolade, nu bliver de altså også overtrukket med hvid- og mælkechokolade. Det er også muligt at få forskellige toppings på som for eksempel nødder. Der findes altså mange luksus variationer af den danske flødebolle.

Flødeboller kan købes og nydes året rundt. Langt de fleste supermarkeder sælger en eller anden form for flødeboller. Ofte bliver de dog købt som fødselsdagsslik. Det er nemlig en tradition, at børn tager flødeboller med i skole på deres fødselsdag. Her deles de ud til alle klassekammeraterne og læren. Det er en rigtig fin tradition, som langt de fleste elsker.

Hvad laver man til et flødebollekursus?

Et flødebollekursus er en rigtig hyggelig aktivitet, hvor du selvfølgelig laver flødeboller.

Når du træder ind ad døren, vil du allerede kunne mærke den gode stemning. Du skal ikke tage andet med end godt humør, men lokalet vil altså dufte lækkert af chokolade og de andre ingredienser – så det bliver svært ikke at være i godt humør.

Chocolatieren vil starte med at give en lille introduktion til flødebollen. Det kan for eksempel være lidt om flødebollens historie, men det vil primært handle om, hvordan du skal lave flødebollerne. Det kan godt være lidt teknisk svært. Derfor vælger mange steder at forberede skummet og bunden før, at kurset begynder. Så skal du nemlig ikke bruge lang tid på at kæmpe med det. Du kan altså begynde at lave flødebollerne med det samme.

Når du laver flødeboller, skal du vælge smag, chokoladetype og krymmel. Det kan altså godt være svært – der er nemlig mange ting at vælge imellem. Alle dine flødeboller behøver ikke være ens, så du kan sagtens eksperimentere med nogle forskellige smage.

Til sidst vil du få flødebollerne med hjem. Det er helt op til dig, om du selv vil spise dem, eller om du gerne vil dele med andre!

Events hvor flødebollekursus er en god idé

Da flødebollekursus er så hyggelig en aktivitet, kan du fejre rigtig meget med et flødebollekursus. Dog er flødeboller især noget, som man associerer med fødselsdage. Det er derfor den perfekte måde at fejre din egen eller en andens fødselsdag. Du kan naturligvis vælge selv at tage derind, men det kan altså også være meget hyggeligt at tage nogle folk med. Det kan for eksempel være, at du vil invitere dine veninder på flødebollekursus for at fejre dig. I kan slutte dagen på en restaurant med god mad og lækre drinks. Du kan selvfølgelig også hive din nærmest familie med. Det kan for eksempel være din mor og søster. Det er helt op til dig selv, hvordan du helst vil fejres!

Du behøver dog ikke have fødselsdag for at tage til flødebollekursus. Det er også den perfekte aktivitet til en stille og rolig polterabend. Det kan for eksempel være, at bruden er gravid og derfor selvfølgelig ikke kan drikke. Så er det altså meget hyggeligt at lave flødeboller i stedet for. I kan selvfølgelig også starte dagen med flødebollekursus og så tage videre i byen bagefter.

Giv et flødebollekursus i gave

Har du en veninde, mor, kusine, søster eller anden bekendt, som snart har fødselsdag? Elsker vedkommende ovenikøbet flødeboller? Så skal vedkommende da have et flødebollekursus i gave! Modtageren kan selvfølgelig tage afsted alene, men det er altså meget hyggeligt at gøre det med andre folk. Køb derfor også et flødebollekursus til dig selv. Det er et rigtig fedt minde at have sammen. I vil garanteret have det sjovt – og du får jo flødebollerne med hjem! Derudover er det heller ikke en aktivitet, som du skal sætte mere end et par timer af til, så du bør sagtens kunne finde tiden til det!