Anmelderroste Escape Rooms i Aalborg

Tid
1 time
Deltagere
4 - 45
Pris p.p. (Inkl. moms)
199 kr.
Mindstepris (Inkl. moms)
199 kr.
Poul Larsens Vej 14 (Indenfor)
Aalborg Se på kort
Kontakt Annoncøren

Her hos FunCenter Aalborg har vi hele 6 forskellige Escape Rooms, med hvert deres tema og forskellige sværhedsgrader. Så uanset om I er nybegyndere eller supererfaren i Escape Rooms, har vi et rum der passer til jer.

Når I kontakter os, booker vi jer ind i et rum der passer til jeres niveau og ønsker og I får tilkoblet en instruktør, der er klar til at hjælpe jer undervejs, hvis I skulle sidde fast og ønsker hjælp. Vi har selv arbejdet og haft en finger i spil med opbygningen af alle vores rum, så vi kan garantere en fantastisk oplevelse.

Er man til mysterie og fange flugt er vores Escape Room Fængslet og Morderen noget lige for jer. I Fængslet gælder det om at arbejde sammen og bryde ud, men husk man skal have alle mand med. I Morderen skal man bruge sin indre Sherlock Holmes til at hjælpe vores detektiv med at finde frem til hvem der er morderen.

Er I mere til krigsbaseret historier har vi vores rum Ubåden og Bunkeren. I Ubåden er jeres ubåd blevet kapret af russerne og det er nu jeres opgave at slippe væk og advare jeres flåde. Vores Escape Room Bunkeren er ekstra speciel, da det er bygget i et ægte beskyttelsesrum, her handler det om at stoppe en radioaktiv bombe inden det er for sent.

Vores lidt svære Escape Room er vores nyeste skud på stammen Junglen. Her er i styrtet ned i junglen og blevet forgiftet og i skal nu finde en modgift og slippe væk, inden de indfødte spiser jer. Er man Harry Potter fan er Boksen lige noget for jer, I skal nemlig hjælpe Nicholas Flamels med at finde de vise sten. Boksen er ligeledes et af vores mobile Escape Rooms, hvilket betyder vi har mulighed for at bringe det til jer!

Sidst men ikke mindst har vi også mulighed for at tilbyde vores Mobile Escape game Mindfall, som også kan blive bragt til jer. Her bliver i udstyret med en spionkuffert og grej, der kan hjælpe jer med at stoppe en international terrororganisation.

Jeres tur i vores Escape Room kan kombineres med en tur i en af vores Eventhaller, Lasergame eller Paintball, afhængig af hvor længe vi må have fornøjelsen af jeres selskab.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Funcenter Aalborg

Funcenter Aalborg:
Funcenter Aalborg Tlf nr.
28 31 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via evento.dk

Andre aktiviteter fra Funcenter Aalborg

Andre aktiviteter i samme kategorier