Eventcenter i Aalborg med Paintball, Escape rooms, Lasergame og Eventhaller med 38 aktiviteter

Længde
0- timer
Deltagere
4 - 150 personer
Pris pp. (inkl. moms)
99 - 449,-
Poul Larsens Vej 14
Aalborg Se på kort
Kontakt annoncøren

FunCenter er et eventcenter centralt placeret 2 km fra centrum med fokus på god gæsteservice og konkurrence dygtige priser. Vi tilbyder underholdning med sjove aktiviteter der passer til alle aldre og et hvert arrangement. Vi arrangerer både polterabend, børnefødselsdag, herretur, tøsetur, vennetur, personalearrangement og meget andet, da vi både har lokalerne og aktiviteterne til at give jer en fantastik oplevelse. Vi tilbyder:

Lasergame
Med det nyeste udstyr på markedet og en indendørs bane på hele 1.000 m2 er vi klar til at give jer en fed Lasergame oplevelse. Lasergame er for både børn og voksne, mænd og kvinder - vi tilpasser spil typerne til jer så alle kan være med.

Paintball
På Nordjyllands største indendørs paintball bane er vi klar til at byde velkommen til en dag action og fart over feltet. Vi tilbyder forskellige spil typer og har gjort os umage for at bygge en fed bane hvor vi ændre bane design en gang om året.

Eventhaller med 38 aktiviteter
Vores 4 forskellige eventhaller kan vi blandt andet tilbyde: Sumobrydning - Lokums ræs - Bueskydning battle - Funanimals - Human Football Table - Wipeout - Fuglekast - Promille Hockey - Rodeotyr - Promille Høvdingebold. Mulighederne er mange og jeres egen instruktør guider jer rundt til de forskellige aktiviteter og sørger for humøret er i top.

Escape rooms
Med 6 escape Rooms der alle har forskellige temaer og sværhedsgrader kan vi tilbyde en fed oplevelse til både begyndere og øvet samt børn og voksne.

Kajak polo
Ved vores udendørs afdeling ved Østre havn i Aalborg tilbyder vi vandsport i form af SUP boards og Kajak polo. Vi tilpasser aktiviteterne alt efter hvor komfortable jeres gruppe er med vand.

Cafeområdet
I vores dejlige caféområde, er der mulighed at slappe af mellem aktiviteterne eller tage en madpause. Vi kan hjælpe med bestillingen af mad eller I kan selv medbringe, og vi har selvfølgelig altid dejlige kolde drikkevarer på køl, både med og uden alkohol.

Så kig forbi vores hjemmeside og lad dig blive inspireret, eller gi' et kald, så kan vi hjælpes ad med at arrangere en fantastisk oplevelse til jer :) Husk alle aktiviteter skal bookes på forhånd, der er kun åbent ved forud booking i FunCenter.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Indhent tilbud idag

Andre aktiviteter fra Funcenter Aalborg

Andre aktiviteter i samme kategorier