Nyt nordisk køkken
Det ny nordiske køkken er at finde inspiration i de gamle mormor retter og videre udvikle dem. Som udgangspunkt bruger man de nordiske råvarer med respekt for sæsonerne. I det nordiske køkken sætter vi stor fokus rodfrugter og frugter i de 4 forskellige sæsoner. Mormor Lily satte en stor ære i at spise mad som var lavet fra bunden og som skulle spises med den samlede familie omkring søndagsbordet.
Eksempel på menu.
Ny Nordisk Menu
Forretter
- Kartoffelsuppe med friterede kapers og sprødstegt bondeskinke
- Bagt torsk med jordskokker & porrer med en hasselnød og karseolie
- Pandebrød med valnødder
Hovedret
- Blomkål og grønkålssalat med karse & en syrlig dressing
- Gratineret Kartoffelmos med purløg og persille
- Citrus Marineret Kylling med rosenkål
Dessert
- Sæsonens frugt crumble med yogurt
Indhent tilbud idag
Din forespørgsel bliver sendt direkte til Lunas Køkken