Pistolskydning med Hardball Guns

Tid
1-1,5 timer
Deltagere
8 - 200
Pris p.p. (Inkl. moms)
295-350 kr.
Mindstepris (Inkl. moms)
5 kr.
Sted (Indenfor)
Sjælland
Kontakt Annoncøren

Hardball Guns som virkelig rykker

Pistolskydning er aktiviteten hvor I får lov at mærke adrenalinen og suset fra pistolerne. Vores kraftige Hardball Guns er så utrolig præcise og kraftige, at det næsten føles som at skyde med rigtige pistoler. Vi har til denne aktivitet sammensat forskellige og sjove konkurrencer, som I skal dyste mod hinanden i.

Skyd hvor det passer jer

Pistolskydning er en super fed aktivitet som kan afvikles hvor I befinder jer, indendørs. Om I vil skyde i mødelokalet, køkkenet, receptionen, p-kælderen eller et helt 5. sted - er op til jer. Vi sætter nemlig bare et baggrundscover op og støvsuger lokalet når vi er færdige. Ønsker I at komme til os, kan I også sagtens det. Aktiviteten kræver blot et lokale på ca. 8-10 meter i længden og lidt plads i bredden, så hvert holds kan stå ordentligt når konkurrencen går i gang.

Pistolerne og vores udstyr

Pistolerne der skydes med, er af høj kvalitet. Nogle af dem skyder på rent gas, mens andre skyder på CO2-patroner. Det betyder, at de kan skyde med hastigheder på op mod 400 km/t og ca. 95 meter i sekundet – der er altså god knald på. Vi har ikke sparet på udstyret, og derfor har pistolerne også en fed blowback effekt, (tilbageslag) som giver følelsen af at skyde med rigtige skydevåben. 

Sikkerheden

Sikkerheden tages selvfølgelig også alvorligt, og ingen presses til at skyde, hvis ikke de har lyst. Til skydningen medbringer vi, udover bagbeklædning, også sikkerhedsbriller som alle skal bære under hele aktiviteten. Jeres instruktør gennemgår også sikkerheden og de fælles spilleregler før aktiviteten går i gang, så alle kan føle sig trygge og få en sjov oplevelse.

Pistolskydning er et adrenalinfyldt og veltilrettelagt event, som bringer smil frem hos de fleste.

 

Det praktiske:

  • Tid: 1 til 1½ time

  • Hvor: Vi bor i Ballerup og i Grøndalscenteret ved København, men kan også komme til jeres lokation, I hele landet

  • Plads: Skyder vi hos jer, kræver det et lokale på min. 8-10 meter i længden

  • Pris: Prisen beregnes ud fra antal + en lille grundpris for evt. kørsel, leje af lokaler el.lign. Indhent tilbud via kontaktformularen i dag

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Complete Event

Andre aktiviteter fra Complete Event

Andre aktiviteter i samme kategorier